foto: Instagram
Publiskota Brūsa Villisa pirmā fotogrāfija ar mazmeitu
Brūss Villiss ar mazmeitu Luetu.
Slavenības
2023. gada 19. jūnijs, 18:05

Publiskota Brūsa Villisa pirmā fotogrāfija ar mazmeitu

Jauns.lv

Smagi slimo Holivudas aktieri Brūsu Villisu (68) nesenajā Tēva dienā apsveikušas viņa dzīves svarīgākās sievietes – sievas, meitas un pat divus mēnešus vecā mazmeitiņa.

60 gadus vecā amerikāņu aktrise Demija Mūra publiskojusi arhīva foto, kur viņas bijušais vīrs Brūss Villiss redzams kopā ar viņu kopīgajām meitām. Demija šo foto ievietojusi savā “Instagram” blogā, kam ir 4,6 miljoni sekotāju, šādi godinot bijušo vīru Tēva dienā.

“Mūžīgi pateicīga tev, BV, ka dāvāji man šīs trīs burvīgās meitenes. Mēs mīlam savu #meitutēti (#girldad). Apsveicam Tēva dienā!” – komentārā pie dzīvespriecīgā un jautrā attēla pierakstījusi Demija. Melnbaltajā fotogrāfijā “Cietais rieksts” pozē, cieši apskāvis visas trīs savas vecākās meitas – Talulu, Skautu un Rūmeru. Visi rāda kamerā mēli.

Sirsnīgus sveicienus ar demenci slimajam tēvam soctīklos veltījušas arī pašas meitas, kā arī Brūsa otrā sieva Emma Heminga, kura Tēva dienā atzīmējusi arī savu dzimšanas dienu.

“Tēva diena ir laiks, kad man ir iespēja aizdomāties par savu dziļo pateicību un cieņu pret Brūsu, kad skatos, kāds viņš ir tētis mūsu mazajām,” rakstīja aktiera pašreizējā sieva.

Savukārt Brūsa vecākā meita 34 gadus vecā Rūmera, kura nesen kļuva par māmiņu pirmdzimtajam, publiskojusi foto ar slaveno vectēvu un viņa mazmeitiņu Luetu Aisliju.

“Redzēt, kā mans tēvs šodien tur manu meitu, bija kas tāds, ko es lološu atmiņā visu savu atlikušo mūžu. Viņa maigums un mīlestība pret viņu bija tik tīra un skaista. Tēt, man ir ļoti paveicies ar tevi, tāpat kā Lū. Paldies, ka esi bezbēdīgākais, saprotošākais, mīlošākais, foršākais tētis, kādu meitene vien var vēlēties,” rakstīja Rūmera.