foto: Instagram
Džeimsa Bonda meitene peldkostīmā. 72 gadus vecā Džeina Seimūra atrāda figūru pludmalē
Džeina Seimūra.
Slavenības
2023. gada 15. jūnijs, 06:44

Džeimsa Bonda meitene peldkostīmā. 72 gadus vecā Džeina Seimūra atrāda figūru pludmalē

Jauns.lv

72 gadus vecā britu aktrise Džeina Seimūra ļoti seko savam ārējam izskatam. Turklāt viena no skaistākajām aktrisēm, kas jebkad piedalījusies filmās par aģentu 007, necenšas izskatīties daudz jaunāka par saviem gadiem.

Džeina Seimūra, kas tagad atpūšas Kostarikā, sociālajos tīkos parādījusi fotogrāfiju, kurā redzama peldkostīmā. Aktrise izvēlējusies stilīgu pludmales tēlu. Viņa devusi priekšroku viendaļīgajam peldkostīmam, ko rotāja krustveida pinums. Savu brīvdienu tēlu viņa bija papildinājusi ar salmu cepuri un saulesbrillēm. Džeina kamerai pozēja brīvi un pašpārliecinoši un smaidīja, seju pavērsusi pret saules stariem.  

Mūžam jaunā aktrise Džeina Seimūra

gallery icon

Džeina Seimūra dalījās ar faniem savā iedvesmojošajā noskaņojumā. “Vasaras atnākšanas siltums ir kā viegls vējiņš, kas dāvā mums cerību, atgādinot, ka starp dzīves neskaidrībām vienmēr ir vieta priekam,” viņa apliecināja. “Ienirsim iespēju okeānā, uzsūksim sevī pateicības saules gaismu un ļausim mūsu garam pacelties bezgalīgu iespēju spārnos.”

foto: Instagram
Džeina Seimūra.

Seimūra publicējusi arī selfiju bez kosmētikas un filtriem. Zvaigznes fani apbēra viņu ar komplimentiem. “Kāda skaistule! Paldies jums par šiem kadriem!”, “Es nezinu citas slavenības, kas publicētu tik godīgas bildes bez fotošopa! Dabiskais skaistums – cik tas ir lieliski! ", “Stalta un mūžam jauna”, priecājās aktrises bloga sekotāji.

foto: Instagram
Džeina Seimūra.