foto: EPA/Scanpix
Pat nedomājiet darīt TO nūdistu pludmalē, brīdina Nīderlandes pilsētiņa
Trakā pasaule
2023. gada 9. jūnijs, 12:18

Pat nedomājiet darīt TO nūdistu pludmalē, brīdina Nīderlandes pilsētiņa

Jauns.lv

Kā no mātes miesām nākušiem baudīt sauli, vēju un jūru, protams, ir skaisti, taču nodošanās mīlas priekiem var beigties ar nepatīkamu tikšanos ar policistiem un šķiršanos no prāvas naudas summas, brīdina Nīderlandes pilsētiņas Vēres amatpersonas.

Pēc vietējo iedzīvotāju sūdzībām Zēlandes reģiona Vērē sola padarīt vēl bargākus sodus tiem pāriem, kuri Oranjezonas pludmalē atļaujas pārāk daudz. Informējot par šādu perspektīvu, pludmalē ir uzstādītas brīdinājuma zīmes, vēsta “Dutch News”. Kaut gan sekss publiskās vietās Nīderlandē ir aizliegts jau sen, taču tagad brīdinājuma vietā sitīs pa kabatu.

Kā uzvesties nūdistu pludmalē (ekrānuzņēmums)

Vēres mērs Frederiks Skuvenārs paziņoja, ka pilsētas vadība gadā saņem 25-30 sūdzības par nepiedienīgu uzvedību pludmalē. “Kaila atpūta pludmalē ir atļauta, un, protams, neviens neaizliedz cilvēkiem mīlēt vienam otru, taču problēmas sākas tad, kad šo vietu sāk izmantot seksam. Tas izraisa nevēlamas situācijas, kuras, manuprāt, nav drošas,” viņš sacīja.

Tā izskatās Parīzes pirmajā nūdistu restorānā

gallery icon
10

Godinot nūdistu dienu, desmitiem cilvēku Parīzē nodarbojas ar jogu pilnīgi kaili

Parīzes nūdistu asociācija 24. jūnijā, atzīmējot natūrisma dienu, pilsētas parkā vienojās kopīgā jogas nodarbībā. Asociācija cer, ka tā kļūs ...

gallery icon
22

Tiesa, ne visi uzskata, ka sekss nūdistu pludmalē pēkšņi būtu kļuvis par problēmu. Tieši otrādi, šādas varas iestāžu lēmums var izraisīt “Streizandes efektu”, un ļaudis citās pilsētās uzzinās, ka Oranjezonas pludmale ir ērta vieta, kur brīvā dabā nodoties mīlas priekiem. Turklāt daži uzskata, ka kņadu sacēluši nevis parastie pilsoņi, bet vietējie ortodoksālie protestanti.

Streizandes efekts ir parādība, kad mēģinājums slēpt, dzēst vai cenzēt informāciju panāk pretēju rezultātu — tās plašāku izplatīšanos. Efekts ir nosaukts amerikāņu mākslinieces Bārbras Streizandes vārdā, kad viņas centieni izņemt savas Malibu rezidences attēlus no interneta vietnes uzkurināja sabiedrības interesi par tiem.

“Te nekad vēl nav bijis tik klusi pēdējo 14 gadu laikā. Protams, reizēm gadās incidenti, taču doma, ka šeit ir kaut kāda Sodomas un Gomorras filiāle, ir vienkārši smieklīga. Man ir aizdomas, ka aiz sūdzībām slēpjas vietējā protestantu organizācija SGP,” izdevumam “Omroep Zeeland” izteicās pludmales kafejnīcas “Aloha Beach” īpašnieks Marko Vīherts.

Kanāriju salu nūdistu pludmalē paniku izraisa no Āfrikas ieradušies migranti

Bēdziet! Ebola! Ebola!!! Kanāriju salās, Maspalomasas pilsētā, ceturtdien ap 8:30 no rīta pludmalē ieradās nelegālo imigrantu laiva ar 19 melnādainajiem ...

gallery icon
12

Anglijas nūdisti saullēktā rudens rītā skrien ūdenī

gallery icon
17