Slavenības
2023. gada 8. jūnijs, 13:45

Atkal apprecējies rakstnieces Karīnas Račko bijušais vīrs

Jauns.lv

Zobārstes un pašmāju bestselleru autores Karīnas Gleitneres, kas iepriekš bija zināma ar uzvārdu Račko, bijušais vīrs Kristaps atkal apprecējies.

Kristaps Račko sociālās saziņas tīklā "Facebook" atrādījis viņa un mīļotās Evitas Stelmahas kāzu foto. Evitas profilā arī lūkojams, ka viņa pieņēmusi jaunā vīra uzvārdu.

Kā zināms, pērn augustā Karīna šķīrās no vīra apdrošināšanas speciālista Kristapa Račko. Vēlāk raksniece stāstīja - abi satikušies ļoti jauni, tikai nedaudz pēc divdesmit gadu vecuma un toreiz bijuši saderīgs pāris. Kopā pavadīti vairāki skaisti gadi, pasaulē nākusi meita, tomēr kādā brīdī katrs no laulātajiem aizgājis savā virzienā. Karīna jau vairākus gadus laulībā nav jutusies laimīga, tomēr, kā jau tas nereti gadās, saņemties izšķirošajam solim nav bijis viegli.

“Man bija bail aiziet, galvenokārt bērna dēļ, - nu kā tas būs, tagad es būšu tā, kas izjaukusi ģimeni, un kaut kā es ieciklējos uz to, ka nu neko, ir jāiztur, jāizcieš. Bija lūzuma punkts, kad es sapratu, ka nu gan viss, vairs tas tā nevar turpināties, man ir jāiet prom. Tad arī savācu mantas, savācu savus labutēnus, ieliku mašīnā un aizbraucu prom," saka Račko.

Karīnas Račko erotiskās grāmatas "Ekstāze" atklāšana

Ceturtdien, 14. oktobrī, jautrā gaisotnē cilvēki sapulcējās, lai atzīmētu Katrīnas Račko jaunās grāmatas “Ekstāze” atklāšanu. Par pasākuma muzikālo atmosfēru parūpējās ...

gallery icon
115