Slavenības
2023. gada 7. jūnijs, 06:55

VIDEO: "Es šodien precos!" - kāds kāzu rīts bija Katrīnei Saulietei

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas sestdienā ar savu mīļoto Pēteri apprecējās influencere un uzņēmēja Katrīne Sauliete, kas tagad ir Vasiļevska. Nu jaunais pāris dod iespēju ielūkoties savā kāzu dienā - no gatavošanās rīta līdz laulību ceremonijai. 

Katrīne nedēļas nogale mija gredzenus ar savu draugu Pēteri. Laulību ceremonija norisinājās Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas Romas katoļu draudzē, kas ir īpaša Katrīnei Vasiļevskai, jo bērnībā, dzīvojot Vecrīgā, viņa tajā gan pavadīja laiku, gan tika kristīta. Ceremoniju vadīja bīskaps Andris Kravalis, sniedzot jaunajam pārim svētību šajā nozīmīgajā brīdī. Emocionālajā līgavas ienākšanas brīdī Miks Dukurs izpildīja dziesmu "Tev".

Laulību ceremonijā piedalījās tuvākie draugi un radi: kopā 70 viesi, tajā skaitā Katrīnes  brālēns (mammas māsas dēls), Latvijas ledus hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Pēc ceremonijas viesi tika uzņemti baznīcas dārzā, kur notika apsveikšana un kopīga fotografēšanas. Tālāk dienas gaitā viesi devās uz kāzu svinību vietu "Svētku pils", kur viņus priecēja un izklaidēja pazīstamais aktieris un kāzu vadītājs Rihards Lepers.

Foto no Katrīnes un Pētera kāzām lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!