foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Skumji, bet fakts. Tīna Tērnere nebija satikusi visus savus mazbērnus un mazmazbērnus
Tīna Tērnere.
Slavenības
2023. gada 7. jūnijs, 06:38

Skumji, bet fakts. Tīna Tērnere nebija satikusi visus savus mazbērnus un mazmazbērnus

Jauns.lv

Šā gada 24. maijā pasauli pāršalca negaidīta ziņa: 83 gadu vecumā mūžībā devusies leģendārā dziedātāja Tīna Tērnere. Lai gan fani joprojām izsaka līdzjūtību izpildītājas ģimenei, viņas nāve, šķiet, atklājusi vēl vienu dziļu brūci ģimenē.

Tīna dzīves laikā piedzīvoja abu savu bioloģisko dēlu – Kreiga Tērnera un Ronija Tērnera – zaudējumu. Divi viņas audžudēli – Aiks Tērners juniors un Maikls Tērners – joprojām ir dzīvi.

Dziedātājai ir trīs mazbērni un pieci mazmazbērni, lielāko daļu no kuriem viņa dzīves laikā tā arī nebija satikusi. Vairāki ģimenes pārstāvji joprojām ir šokā par Tīnas nāvi. Viņi apgalvo, ka nav zinājuši, cik slima bija dziedātāja mūža pēdējos gados. Tīnas pirmā vīra Aika Tērnera meita Tvanna Tērnere (63), izteikusies: “Ir pienācis laiks izdziedināties... Ģimene ļoti vēlas un tai ir nepieciešama dziedināšana, tā ir tik daudz pārdzīvojusi un joprojām pārdzīvo.”

foto: Ekrānuzņēmums

Tīna gandrīz nepazina sava dēla Ronija bērnus – Rakeli un Rendiju. Viņa nekad nebija satikusi mazmeitas Rakeles bērnus – savus mazmazbērnus Taisonu un Tairisu. Kreigam un Aikam junioram nebija bērnu. Savukārt Maiklam ir meita Tifānija Tērnere-Djūksa. Viņa laidusi pasaulē trīs bērnus: meitu Mārliju un dēlus Amari un Džanni.

Savas dzīves pēdējās desmitgades Tīna pavadīja Šveicē kopā ar otro vīru Ervīnu Bahu abu kopīgajā 76 miljonus dolāru vērtajā savrupmājā, kas pazīstama kā “Villa Algonquin”. Lai gan oficiālajā paziņojumā nav precizēts nāves iemesls, Tīnas Tērneres pārstāvis norādījis, ka dziedātāja ilgstoši slimojusi.

Tīna Tērnere laiku lokos

gallery icon
25

Tīna vienmēr bijusi diezgan atklāta pret saviem faniem, viņa arī publiski paziņojusi par vairākām savām veselības problēmām. Zvaigzne stāstījusi par insultu, zarnu vēzi, augstu asinsspiedienu un nieru mazspēju. Diemžēl šāda slimību buķete izrādījusies nesavienojama ar dzīvi.