foto: London Entertainment/Shutterstock/ Vida Press
Brūsa Villisa meita pastāsta par aktiera slimības pirmajiem simptomiem
Brūss Villiss.
Slavenības
2023. gada 4. jūnijs, 06:33

Brūsa Villisa meita pastāsta par aktiera slimības pirmajiem simptomiem

Jauns.lv

29 gadus vecā Talula, jaunākā no Brūsa Villisa un Demijas Mūras trim meitām, savā nesenajā intervijā žurnālam “Vogue” pastāstījusi par tēva smagās un neārstējamās slimības pirmo simptomu parādīšanos.

Talula ar rūgtu nožēlu atzinusi, ka ilgstoši ignorējusi tēva slimības izpausmes, jo bijusi pārāk aizņemta ar savām problēmām.

Kā pastāstījusi Villisa meita, pirmo reizi viņa un tuvinieki sākuši ievērot, ka ar tēti nav kaut kas kārtībā jau pirms vairākiem gadiem. Agrāk ļoti enerģiskais un dzīvespriecīgais Brūss sācis brīžiem ieslīgt dīvainā pasivitātes un vienaldzības stāvoklī. Talula, iegrimusi pati savos pārdzīvojumos, lai arī to pamanījusi, atradusi savus izskaidrojumus notiekošajam.

Talula Villisa ar līgavaini Dilonu Bassu

gallery icon
8

Aktiera meita paskaidrojusi, ka pati tolaik cietusi no mentāla rakstura problēmām — ārsti viņai noteikuši diagnozi “robežstāvokļa personības traucējumi”, kas liedzis viņai adekvāti uztvert realitāti. Savā slimībā Talula nospriedusi, ka vairs nav pietiekami laba savam tēvam un Brūss pārstājis viņu mīlēt, tā vietā pilnībā pievēršoties savām jaunākajām meitām, ko viņam dāvājusi otrā sieva Emma Heminga. Talula pat ļoti apvainojusies uz tēvu. Kad viņa beidzot sapratusi, kas patiesībā notiek, viņa kritusi izmisumā par to, cik egoistiska bijusi.

Brūss Villiss ar trīs vecākajām meitām

gallery icon
5

Par to, ka Villisam radušās nopietnas veselības problēmas, ģimene pavēstīja 2021. gadā. Toreiz tika ziņots, ka aktierim konstatēta nezināmas izcelsmes afāzija – slimība, kas apgrūtina runas spēju un izpratni. Tomēr gadu vēlāk ārsti secināja, ka viss vēl ir nopietnāk. Viņa jaunā diagnoze ir “frontotemporālā demence”.

Brūsa Villisa un Demijas Mūras meitas bērnībā

gallery icon
12