foto: Vida Press
"Sliktākās stundas manā dzīvē" - Jānis Timma un viņa sieva publisko nopietnu ģimenes strīdu
Anna Sedokova savulaik bieži apmeklēja arī Jāņa Timmas basketbola spēles.
Slavenības
2023. gada 1. jūnijs, 15:09

"Sliktākās stundas manā dzīvē" - Jānis Timma un viņa sieva publisko nopietnu ģimenes strīdu

Jauns.lv

Vēl maijā dziedātāja Anna Sedokova apbēra savu vīru basketbolistu Jāni Timmu ar mīlestības apliecinājumiem. Sedokova apgalvoja, ka viņu laulība ar laiku kļūst tikai stiprāka un Timma ir visgādīgākais un mīlošākais dzīvesbiedrs, kādu vien var iedomāties. Tomēr šodien basketbolists un dziedātāja publiskojuši savu privāto saraksti sociālajos tīklos, un vēstījuma saturs pārsteidzis pāra daudzos fanus.

Vispirms Jānis Timma savā profilā deva mājienu, ka noticis kāds konflikts, taču neko sīkāk neatklāja. "Esmu pārdzīvojis sliktākās pēdējās pāris stundas savā dzīvē. Vairāk man nav ko teikt. Jūs to uzzināsiet drīz vai varbūt nekad. Bet cerams, ka nekad," viņš rakstīja. "Tas pats..." - savā profilā viņam publiski atbildēja Anna Sedokova. 

Sedokovas atbildes gājiens ļoti sadusmoja basketbolistu. Pāra fani pamanīja, ka Jānis pat sociālajos tīklos ir pārtraucis sekot savai sievai. "Tas pats? Tu te runā par privātām lietām... Tas nav tas pats... Dari, ko gribi," komentēja Timma. 

foto: Instagram

Šis nav pirmais konflikts slavenā pāra attiecībās, un dziedātāja jau agrāk bijusi atklāta pret saviem sekotājiem, atzīstot, ka abu ģimenes dzīvē kaislības virmo bieži, un sadzīvošana nav vienkārša tieši Annas emocionālā rakstura un pagātnes traumu dēļ. Tomēr Jānis allaž pratis viņu nomierināt un konfliktus nolīdzināt. Acīmredzot šoreiz strīds ir nopietnāks, taču Timma nav vēlējies pārnest ģimenes ķīviņus publiskajā telpā.

Savdabīgi, ka pāris savu privāto saraksti izlēmis publiskot angļu valodā, kaut gan iepriekš viņi nekad nav slēpuši, ka ģimenē sarunājas krieviski.

Atgādinām, ka pāris šobrīd atrodas dažādās valstīs. Nesen Sedokova pameta Maiami, lai turpinātu savu radošo darbību Maskavā. Vakar dziedātāja bija redzama studijā, ierakstot jaunu kompozīciju, raksta StarHit.

Jānis Timma un Anna Sedokova apprecējās 2020. gada rudenī. 

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon