foto: ddp/CI / Vida Press
Tīna Tērnere nav baidījusies no nāves. Bijusi gatava aiziet jebkurā brīdī
Tīna Tērnere.
Slavenības
2023. gada 1. jūnijs, 06:56

Tīna Tērnere nav baidījusies no nāves. Bijusi gatava aiziet jebkurā brīdī

Jauns.lv

Jauns.lv

Tīna Tērnere bijusi samierinājusies ar savu slimību un pieņēmusi tuvojošos mūža nogali, pastāstījis kāds rokenrola karalienei tuvs draugs.

Dizainers Stīvens Silss nesen sarunājies ar slavenību žurnāla “People” reportieri un padalījies atmiņās par Tīnas Tērneres mūža nogali, atklājot, ka dziedātāja bijusi gatava jebkam, kas nāca viņas dzīves ceļā.

Tīna Tērnere laiku lokos

gallery icon

“Pirms diviem gadiem viņa man teica: ‘Stīven, es esmu gatava aiziet jebkurā brīdī. Es nebaidos no nāves. Man ir bijusi brīnišķīga dzīves pēdējā daļa. Esmu to izbaudījusi, bet esmu nogurusi’,” pastāstījis dizainers.

“Viņa bija tik brīnišķīga draudzene, un viņai piemita tik liels radošais spēks,” piebildis Silss. “Tīna Tērnera, kas uzstājās, bija izdomāta personība. Agrāk mēs par to runājām, viņa to radīja, un tas bija skaists tēls. Bet viņa bija absolūti pozitīva un enerģiska, ieinteresēta un zinātkāra. Viņa bija apbrīnojams cilvēks.”

Tīnas vīrs Ervīns Bahs gādāja, lai dziedātājas pēdējie gadi būtu laimīgi un mīlestības pilni.

“Pēdējos gados viņa bija laimīga un jutās droši savās attiecībās,” atklāj kāds avots. “Viņa bija atradusi patiesu mīlestību un varēja dzīvot bez bailēm. Viņai Šveicē bija draugu pulciņš, un viņa patiesi mīlēja cilvēkus, kuri bija līdzās.”

Tīna mūžībā devās  šā gada 24. maijā savās mājās Šveicē.

“Kad Tīna varēja, viņai patika būt ārā un izbaudīt apkārtnes gaisu un skaistumu,” stāsta kāds dziedātājai tuvs informācijas avots.