foto: Shutterstock/ Vida Press
"Asa sižeta filmu varoņi neiet pensijā." Arnolds Švarcenegers par Brūsa Vilisa karjeras beigām
Arnolds Švarcenegers un Brūss Villiss 1996. gadā.
Slavenības
2023. gada 31. maijs, 10:10

"Asa sižeta filmu varoņi neiet pensijā." Arnolds Švarcenegers par Brūsa Vilisa karjeras beigām

Jauns.lv

Arnolds Švarcenegers intervijā portālam "CinemaBlend" izteicies par sava drauga Brūsa Villisa veselību un karjeras beigām. Savulaik viņi daudz kopā filmējušies.

Pērn kļuva zināms, ka Villisam diagnosticēta afāzija, bet šā gada februārī viņa ģimene paziņoja, ka aktiera veselība stāvoklis pasliktinājies un kā galīgā diagnoze noteikta frontotemporālā demence.

Švarcenegers paziņojis, ka tādus aktierus kā Brūss Villiss nekad neaizmirst. “Es uzskatu, ka viņš ir fantastisks. Viņš daudzus gadus ir bijis liela zvaigzne, un viņu vienmēr atcerēsies tādu. Turklāt arī kā brīnišķīgu cilvēku,” izteicies bijušais Kalifornijas gubernators.

Arnolds Švarcenegers un Brūss Villiss

gallery icon

“Es saprotu, ka viņam bija jābeidz kino karjera veselības apsvērumu dēļ. Bet, kā jūs zināt, mēs nekad neaizejam pensijā. Asa sižeta filmu varoņi pārstartējas,” viņš piebilda.

Kā iepriekš stāstījuši Villisa ģimenes pārstāvji un apstiprinājuši arī citi aktierim tuvi cilvēki, pēdējos gados Brūsam bijis grūti filmēties: viņš ar grūtībām iegaumējis pat nelielu tekstu fragmentus.

Brūss Villiss ar sievu Emmu labdarības pasākumā Ņujorkā

Brūss Villiss un Emma Heminga ir precēti kopš 2009. gada un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon

Pirms karjeras beigām Villiss piedalījās vairākās spraiga sižeta filmās, kas nebija labi novērtētas. Par vienu no tām aktieris pat saņēmis “Zelta avenes” balvu, ko piešķir par sliktāko darbu kinematogrāfijā. Pēc tam, kad kļuva zināms par aktiera diagnozi, organizatori prēmiju atsauca. Aktieris arī pārdevis īpašumus par 65 miljoniem dolāru.

Brūss Villiss ar trīs vecākajām meitām

gallery icon

Brūsu Villisu slimības laikā atbalsta visi viņa tuvinieki: sieva Emma Heminga un viņu kopīgās meitas Meibela un Evelīna, kā arī bijusī sieva Demija Mūra un viņa meitas no pirmās laulības Rūmera, Skauta un Talula.

Švarcenegers ar bijušo sievu un bērniem filmas pirmizrādes vakarā

Šķirtais pāris Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere apvienojušies, lai kopā ar bērniem apmeklētu filmas „The Long Road Home” pirmizrādes vakaru ...

gallery icon