Kā Dastins Hofmans spēlēja paslēpes ar paparaci. FOTO
Dodoties ikdienas gaitās Losandželosas ielās, Dastins Hofmans nolēma uzspēlēt paslēpes ar paparaci, kurš bija atpazinis slaveno aktieri.
Slavenības
2015. gada 24. marts, 18:41

Kā Dastins Hofmans spēlēja paslēpes ar paparaci. FOTO

Jauns.lv

Aktieris Dastinam Hofmanam piemīt daudz talantu. Viņš spēj būt smieklīgs un spēj būt nopietns. Nesen Losandželosas ielās viņš parādījis savu nenopietno pusi.

Iznākot no kāda nama Brentvudā, Kalifornijā, Dastins Hofmans pamanīja savā virzienā vērstu paparaci kameras objektīvu, un nolēma ar viņu uzspēlēt tādas kā paslēpes. Dodoties tālāk ikdienas gaitās, aktieris nesmādēja neko, kas gadījās pa ceļam un aiz kā varēja paslēpties. Te Hofmans pazuda aiz koka stumbra, te visparastākā laternu staba. Viņš seju slēpa dekoratīva tropu zemes koka lapotnē un pat slēpās aiz autobusa pieturas rādītāja ietves malā.

Arī 77 gadu vecumā Hofmans aizvien aktīvi strādā. Šobrīd viņa talantu iespējams novērtēt kinolentē „The Cobber”, kurā galveno lomu atveido aktieris Adams Sandlers. Hofmanam būs redzams arī drāmā „Icon”, kas uz ekrāniem iznāks šā gada augustā. Filmā stāstīts par īru žurnālistu, kuram rodas aizdomas, ka riteņbraucējs Lānss Ārmstrongs uzvar „Tour de France” braucienos, jo lieto aizliegtas vielas.

Sešu bērnu tēva Dastina Hofmana balss būs dzirdama arī animācijas filmā „Kung Fu Panda 3”, kas uz ekrāniem iznāks nākamā gada martā.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press