Mūzika
2023. gada 25. maijs, 12:16

1. epizode. "Pasmieties par sevi ir labākais, ko var izdarīt," – saulainie "Citi zēni" pieskandina "Radio SWH"

Jauns.lv

“Radio SWH” īpašais video seriāls, kas veltīts 30. dzimšanas dienai un filmēts pašā radio studijā, šajā reizē uzņēmis saulaino grupu “Citi zēni”, kuri pieskandinājuši visu radio.

Starp citu, tieši “Radio SWH” raidījums “Priekšnams” bija grupas pirmais solis uz augstākām virsotnēm. ““Radio SWH” ir pirmā radio stacija, kas atskaņoja mūsu dziesmu,” saka grupas dalībnieks Jānis Pētersons, “Tas bija riktīgs motivātors iet uz priekšu. Man liekas, ka citādāk mēs būtu izjukuši, bet bija tāds – mēs skanam “Radio SWH”, tad jau jāturpina.”

foto: Publicitātes

“Atzīmējot radio 30 gadu jubileju, mēs sākam publicēt īpašu video seriālu gada garumā ar labāko latviešu mākslinieku apsveikumiem. 30 dziesmām, kas filmētas “dzīvajā” tepat pie mums – radio. Un gribētos cerēt, ka ar šo seriālu būsim kopīgi radījuši nelielu, nezūdošu kultūras pieturzīmi, uz kuru varēsim atskatīties arī pēc 10, 20 un 30 gadiem.

foto: Publicitātes

Patīkamu skatīšanos un klausīšanos!” par projektu kopumā saka A/S “Radio SWH” grupas valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics.