foto: Publicitātes foto
Ar koncertu Mežaparkā uzstāsies grupa "Sudden Lights"
Mūzika
2023. gada 25. maijs, 08:57

Ar koncertu Mežaparkā uzstāsies grupa "Sudden Lights"

Jauns.lv

"Sudden Lights" izziņo savu brīvdabas koncertu Mežaparka Zaļajā teātrī 16. septembrī, kas būs vienīgais grupas koncerts Rīgā šogad.

"Pēc spilgtā piedzīvojuma Eirovīzijas dziesmu konkursā šajā pavasarī, jūtam, ka esam uzņēmuši ārkārtīgi spēcīgas emocijas," skaidro grupas basģitārists Kārlis Vārtiņš.

"Sudden Lights" dodas uz Eirovīziju

Grupa "Sudden Lights" no starptautiskās lidostas "Rīga" šodien, 29. aprīlī devās uz Lielbritāniju, kur pārstāvēs Latviju 67.starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. ...

gallery icon
24

Viņš skaidro, ka pēc milzīgā sabiedrības atbalsta un neskaitāmiem labajiem vārdiem, ko grupa saņēma, viņi lēma saviem klausītājiem sagatavot ko īpašu un līdz šim nebijušu.

Grupas "Sudden Lights" albuma "Miljards vasaru" atklāšana

2022. gada 12. maijā kinoteātrī "Splendid Palace" notika pašmāju grupas "Sudden Lights" albuma "Miljards vasaru" prezentācijas pasākums.

gallery icon
37

"Zaļais teātris ar savu ainavisko noskaņu būs lielisks papildinājums mūsu mūzikai un sagatavotajam šovam. Gatavojam arī muzikālus jaunumus un pārsteigumus, tā ka šis koncerts noteikti būs jauna lappuse Sudden Lights karjerā," skaidro grupas basģitārists Kārlis Vārtiņš.

Jau ziņots, ka grupai "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā" neizdevās iekļūt 67. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.