Lauris Reiniks reanimē sajūtas “Radio SWH” ēterā un kopā ar Madaru Biedriņu atminas karstāko ballīšu laiku
Lauris Reiniks.
Slavenības
2023. gada 23. maijs, 11:19

Lauris Reiniks reanimē sajūtas “Radio SWH” ēterā un kopā ar Madaru Biedriņu atminas karstāko ballīšu laiku

Jauns.lv

“Radio SWH” trīsdesmitgades svinību ietvaros ēterā uz reizi atkal klausāmi iemīļoti raidījumi un to vadītāji. 19. maija vakarā klausītājus priecēja Lauris Reiniks, vadot “Piektdienas vakara drudzi”. Neizpalika arī sazvanīšanās ar klubu aģentiem, kas pirms 21 gada ziņoja par karstākajām ballīšu vietām, kā arī atmiņām pilnas sarunas ar Madaru Biedriņu un ziņām no šā brīža atpūtas un izklaides vietām, kas ierindojas trenda statusā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Pilnīgi pašam neticas, ka es atkal esmu atgriezies šajos viļņos piektdienas vakarā. Gandrīz 21 gads, kā nebijis. Tik dīvaina sajūta. Prieks visus atkal sveicināt raidījumā “Piektdienas vakara drudzis”,” raidījumu sāk Reiniks, “Man jau pašam šķita – kurš vēl atceras, ka tāds raidījums bija tik sen, pirms 21 gada, bet diezgan daudzi no jums atceras un es, protams, arī pats atceros.” Arī šajā piektdienas vakarā Reiniks mēģina noskaidrot karstākās ballīšu vietas un notikumus ne tikai Rīgā, bet visā Latvijā.

Kur šobrīd darbojas trīs aģenti, kas pirms vairāk nekā 20 gadiem ziņoja par karstākajām ballīšu vietām? Reiniks sazinās ar Signi Šteinbergu, kas pastāsta vairāk par izklaides vietām Liepājā un Kuldīgā. Tāpat savās iemīļotākajās atpūtas vietās Rīgā dalās režisors Uģis Olte, kā arī Rūta Reinika-Preisa, kura smejoties atminas “cacu” periodu. Visi trīs aģenti kopā ar Reiniku atminas arī 2000. gadu sākumu, kad klubu dzīva mutuļojusi.

Savukārt, kā īpašais viesis, “Radio SWH” studijā pie Reinika viesojas arī Madara Biedriņa, kura atceras savu ballīšu laiku, darbošanos kā tā brīža influencerei klubā “Coyote Fly”. Kāds ir ideālais vakars “vecajām cacām”, Biedriņai jautā Reiniks, uz ko viņa dalās nesenā pieredzē, dodoties Rīgas ielās. “Man, godīgi sakot, tagad vairāk patīk mājas pasēdēšanas ar saviem cilvēkiem, kur nav liekas acis, nav liekas mutes, tad tu vari justies brīvi un esi kāds tu esi,” viņa saka. Tāpat abi atceras, kur bija karstākās vietas ballītei pirms 20 gadiem.

Pilnu raidījuma ierakstu klausies “Radio SWH” mājas lapā – sadaļā “arhīvs”.