foto: imago/MediaPunch
"Rokenrola karaļa" bijušajai sievai atteikta iespēja pēc nāves atdusēties viņam blakus
Priscilla Preslija (pa labi) ar meitu Lizu Mariju
Slavenības
2023. gada 19. maijs, 13:54

"Rokenrola karaļa" bijušajai sievai atteikta iespēja pēc nāves atdusēties viņam blakus

Jauns.lv

Leģendārā dziedātāja Elvisa Preslija bijušajai sievai Priscillai Preslijai atteikta iespēja pēc nāves tikt apbedītai blakus "rokenrola karalim", vēsta TMZ.

Priscillas Preslijas pārsteidzošais izskats

Fani ir šokā par rokenrola karaļa Elvisa Preslija bijušās sievas Priscillas Preslijas maskai līdzīgo seju. Kāpēc gan 72 gadus vecā ...

gallery icon

Atteikums saistīts ar to, ka Elviss Preslijs, kurš atdusas savā Memfisas Greislendas īpašumā, tika apbedīts starp savu iemīļoto vecomammu Minniju (1890-1980) un tēvu Vernonu (1916-1979), bet blakus tēvam otrajā pusē apbedīta Elvisa māte Glēdisa (1912-1958), tādējādi Priscillas lūguma apmierināšanas gadījumā nāktos pārcelt kāda no Elvisa tuvāko ģimenes locekļiem kapavietu.

Tiek ziņots, ka vēlāk Priscilla atteikusies no šāda apbedīšanas lūguma.

77 gadus vecā Priscilla Preslija bija precējusies ar Elvisu Presliju no 1967. līdz 1973. gadam. Elviss nomira 1977. gada 16. augustā 42 gadu vecumā.

Elvisa Preslija meita un mazmeitas

Rokenrola karaļa Elvisa Preslija meita Liza Marija Preslija ar savām meitām Railiju Keofu un dvīnēm Finliju un Hārperi Lokvudām.

gallery icon

Cilvēki godina Lizas Marijas Preslijas aiziešanu slavenajā Greislendas savrupmājā

Pēc Lizas Marijas Preslijas nāves 54 gadu vecumā notika publisks piemiņas pasākums. Dievkalpojumā, kas 22. janvārī notika viņas tēva Elvisa ...

gallery icon