foto: WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID/ Vida Press
Īsts trilleris Ņujorkas ielās - princi Hariju un Meganu automašīnā divas stundas vajājuši paparaci
Paparaci neatlaidīgi sekojuši automašīnai, kurā brauc princis Harijs, Megana Mārkla un viņas mamma Dorija Reglenda.
Slavenības
2023. gada 19. maijs, 06:24

Īsts trilleris Ņujorkas ielās - princi Hariju un Meganu automašīnā divas stundas vajājuši paparaci

Jauns.lv

Princis Harijs otrdienas vēlā vakarā piedzīvojis asinis stindzinošu “deja vu” sajūtu, kad automašīnai, kurā viņš brauca kopā ar sievu Meganu Mārklu, pāris stundas sekoja paparaci. Harija cilvēki to nosaukuši par “gandrīz katastrofālu” pakaļdzīšanos, kas princim atgādinājusi viņa mammas princeses Diānas liktenīgo braucienu Parīzē.

Megana šajā vakarā kopā ar vīru un mammu Doriju Reglendu Ņujorkā apmeklēja “Women of Vision” balvu ceremoniju, kurā saņēma apbalvojumu par saviem centieniem iedrošināt un aizstāvēt sievietes. Pēc pasākuma visi trīs apsardzes pavadīti iesēdās apvidus automašīnā, kurai sekoja policijas eskorts. Taču, neraugoties uz to, sākās pakaļdzīšanās no paparaci puses.

Harija un Meganas preses pārstāvis sacīja: “Šī nerimstošā vajāšana, kas ilga vairāk nekā divas stundas, gandrīz izraisīja vairākas sadursmes, kurās bija iesaistīti citi autovadītāji uz ceļa, gājēji un divi Ņujorkas policijas darbinieki.”

Tā Megana Mārkla un princis Harijs dodas uz “Women of Vision” ceremonijas vakaru Ņujorkā un mājup

gallery icon

Kādā brīdī pakaļdzīšanās laikā apvidus auto apstājās un trijotne ielēca Ņujorkas taksometrā. Policisti centās apmānīt paparaci, braucot citā virzienā, nekā devās taksometrs.

foto: WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID/ Vida Press
Kādā brīdī pakaļdzīšanās laikā apvidus auto apstājās un trijotne pārsēdās Ņujorkas taksometrā.

Avoti vēsta, ka Saseksas hercogu automašīnai sekojis pusducis aptumšotu spēkratu ar paparaci. Harija pārstāvis norāda, ka vajātāji nav ievērojuši satiksmes noteikumu - braukuši pa ietvi, ignorējuši luksoforā degošu sarkano gaismu un braukuši pretējā virzienā pa vienvirziena ielu.

foto: WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID/ Vida Press
Vajāšana ilgusi vairāk nekā divas stundas un apdraudējusi ne tikai Saseksas hercogu ģimeni, bet arī citu autobraucējus un gājējus – norāda prinča Harija pārstāvis.

Šis notikumu izklāsts atsauc atmiņā traģēdiju, kad 1997. gada augustā, paparaci vajāta, Parīzes tunelī avarēja automašīna, kurā brauca Harija mamma princese Diāna.

Princim Harijam bija 12 gadu, kad viņš zaudēja mammu.

Princeses Diānas liktenīgais brauciens

gallery icon