foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Demija Mūra publisko fotogrāfiju ar mazmeitu
Demija Mūra šā gada martā.
Slavenības
2023. gada 18. maijs, 05:57

Demija Mūra publisko fotogrāfiju ar mazmeitu

Jauns.lv

60 gadu vecā amerikāņu aktrise Demija Mūra, kura nesen kļuva par vecmāmiņu, dienā, kad Amerikas Savienotajās Valstīs atzīmēja Mātes dienu, iepriecinājusi fanus, soctīklā "Instagram" parādot jaundzimušās mazmeitiņas fotogrāfiju.

Melnbaltā fotogrāfija uzņemta pie baseina. Jaunā vecmāmiņa pozē leoparda raksta bikini, atrādot ne tikai bērnu, bet arī savu satriecošo figūru. Savu koptēlu omīte Mūra papildinājusi ar viegli tonētām saulesbrillēm.

Līdzās fotogrāfijai ar mazmeitiņu aktrise pievienojusi attēlu, kur redzama kopā ar meitu Rūmeru, kad palīdz viņai dzemdībās. Ģimenisko fotosēriju Demija noslēgusi ar fotoattēlu, kurā pati redzama gaidībās ar savu pirmdzimto meitu Rūmeru.

Rūmeras Villisas gaidāmā bērna pūriņa svētki 2023. gada 12. martā

gallery icon

“Dzīves aplis. Laimīgu Mātes dienu!” - tā triju melnbalto fotogrāfiju sēriju parakstījusi aktrise.

Demijas Mūras mazmeita Lueta Ailija Tomasa-Villisa pasaulē nāca mājdzemdībās šā gada 18. aprīlī. Viņas mamma ir Demijas un viņas bijušā vīra Brūsa Villisa vecākā meita Rūmera Villisa (34). Abiem aktieriem ir vēl divas kopīgas meitas – Skauta (31) un Talula (29). Savukārt otrajā laulībā ar modeli Emmu Hemingu Brūss kļuvis par vēl divu meitu tēti – Meibelas (11) un Evelīnas (8).

Rūmeras Villisas fotosesija gaidību laikā

gallery icon

Demija Mūra ar meitu Rūmeru Villisu apmeklē filmas pirmizrādes vakaru

Demija Mūra ar meitu Rūmeru Villisu apmeklē filmas „Palo Alto” pirmizrādes vakaru Losandželosā. Melnajā minikleitā Demija izskatījās seksapīlāka pat par ...

gallery icon

Brūss Villiss ar sievu Emmu Hemingu un vecāko meitu Rūmeru

gallery icon