Slavenības
2023. gada 16. maijs, 18:20

Visvecākā modele rotā "Sports Illustrated" vāku — neuzminēsiet, cik viņai gadu!

Jauns.lv

Amerikāņu televīzijas personība un rakstniece Marta Stjuarte, kas ieguvusi slavu ar mājturības padomiem, peldkostīmā nokļuvusi uz sporta žurnāla “Sports Illustrated” vāka. Šis fakts nebūtu nekas īpašs, ja vien viņa neizskatītos par dažiem gadu desmitiem jaunāka nekā patiesībā ir.

Patiesībā Stjuartei ir 81 gads, un viņa ir visvecākā sieviete, kas rotājusi šī žurnāla vāku. Līdz šim vecuma rekords piederēja kādreizējā pasaules bagātākā cilvēka Īlona Maska mātei Mejai Maskai, kurai tobrīd bija 74 gadi.
 

Intervijā "Sports Illustrated" viņa sacīja, ka vēlējās šādi iedvesmot citas sievietes. "Ceru, ka šis vāks jūs iedvesmos neatkarīgi no pašreizējā vecuma izaicināt sevi, lai izmēģinātu ko jaunu. Pārveidošanās, attīstīšanās un bezbailība — tas viss patiesi ir ļoti labi."

Kā gan viņai izdevies izskatīties tik svaigi? Noslēpuma atslēga ir pareizs uzturs un nodarbošanās ar pilatēm trīs reizes nedēļā.

Žurnāla fotosesijā piedalījās arī tādas slavenības kā aktrise Megana Foksa, modele Brūksa Nadera, dziedātāja Kima Petrasa.

Astoņdesmito gadu sākumā Marta Stjuarte publicēja vairākas recepšu grāmatas, kuras kļuva par bestselleriem, viņa uzstājās vairākos slavenos televīzijas šovos, piemēram, pie Opras Vinfrijas un Larija Kinga. Deviņdesmitajos gados viņa sāka izdot žurnālu "Martha Stewart Living", un pateicoties savas mediju impērijas sekmēm kļuva par miljardieri. 2004. gadā uzņēmējas spožajā karjerā notika straujš kritums — par apsūdzībām saistībā ar insaideru informācijas izmantošanu viņai piesprieda piecu mēnešu ieslodzījumu. Pēc soda izciešanas Marta Stjuarte atgriezās biznesā, uzsāka savu realitātes šovu, paplašināja produktu klāstu un 2016. gadā ar savu tuvu  draugu, reperi "Snoop Dogg" uzsāka televīzijas seriālu "Martha & Snoop's Potluck Party Challenge".