foto: BACKGRID/ Vida Press
Karalienes sliktās veselības dēļ ieviesa milzīgas pārmaiņas mīlīgajā video ar lācīti Padingtonu
Karaliene Elizabete II un lācītis Padingtons.
Slavenības
2023. gada 15. maijs, 19:05

Karalienes sliktās veselības dēļ ieviesa milzīgas pārmaiņas mīlīgajā video ar lācīti Padingtonu

Jauns.lv

Nelaiķe karaliene Elizabete II veselības problēmu dēļ bijusi spiesta ieviest būtiskas izmaiņas sirsnīgajā video ar lācīti Padingtonu, atklājis aktieris, kas piedalījies slavenajā skečā, kas pērn vasarā uzņemts par godu karalienes valdīšanas 70. gadadienai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Karaliene Elizabete II sirsnīgajam skečam ar lācīti Padingtonu nofilmējusies Vindzoras pilī nevis Bekingemas pilī, kā sākotnēji bijis iecerēts. Monarha “vājās veselības dēļ” pieņemts šāds lēmums.

Karaliene, kura mūžībā devās 96 gadu vecumā 2022. gada 8. septembrī, kopā ar lācīti Padingtonu nofilmējās jautrā skečā, kad pērn atzīmējas savas valdīšanas platīna jubileju jeb vēsturisko 70 gadu valdīšanu.

Žurnāla “OK!” britu izdevums informē, ka sākotnēji tika uzskatīts, ka Viņas Majestātes un lācīša Padingtona komiskā aina ir filmēta Bekingemas pilī, taču tagad aktieris Saimons Farnabijs – kurš etīdē parādījās kā sulainis – atklājis, ka tā patiesībā uzņemta Vindzoras pilī, kur Elizabete II pavadījusi lielāko daļu laika.

Skečā bija redzams, kā Viņas Majestāte sēž pie galdam kopā ar Padingtonu un gatavojas nobaudīt tēju un kārumus, taču tas pārvēršas nelielā haosā, jo sabiedrības iemīļotais lācēns, kurš mūždien iekuļas visādās ķibelēs, izdzēra visu tēju no kopīgās kanniņas.

Karaliene Elizabete II dzer tēju kopā ar lācīti Padingtonu

gallery icon
26

Padingtons uzkrita kūciņai un izšķieda krēmu pa visu telpu, to skaitā trāpīja Saimona Farnabija atveidotajam sulainim. Pēc tam lācis apvaicājās karalienei, vai viņa vēlētos maizi ar marmelādi un noņēma savu sarkano cepuri, lai no tās izvilktu savu iecienīto kārumu.

Tam sekoja jautrs brīdis, kad Viņas Majestāte no somas izņēma pati savu maizi ar marmelādi un visa pasaule sirsnīgi jokoja, ka beidzot mēs zinām, kas ir karalienes leģendārajā somiņā, ko viņa vienmēr nēsāja līdzi.

Klips beidzās ar to, ka abi sāka sist takti “Queen” dziesmai “We Will Rock You” un pie Bekingemas pils sākās Platīna jubilejas koncerts. Ar jautro skeču iesākās 2022. gada 4. jūnijā notikušais koncerts.

Nelielais video iemantoja lielu popularitāti un 2023. gada BAFTA TV balvu pasniegšanas ceremonijā karalienes un Padingtona projekts saņēma Neaizmirstamākā brīža balvu.

Aktieris Saimons Farnabijs, kurš video atveidoja sulaini, kāpa uz skatuves, lai saņemtu godalgu, un nodēvēja etīdi par “mīlestībā radītu mirkli”.

Viņš atzīmēja, ka etīde kļuvusi par “atvadīšanos” no ilgāk kalpojošā britu monarha un piebilda: “Viņai todien bija ļoti priecīga jubilejas tēja … cilvēks, kurš visvairāk ir pelnījis šo apbalvojumu, vairs nav ar mums, mēs to varam pieņemt tikai viņas vārdā un pateikt “Paldies, kundze, par visu”.”

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / Vida Press
Karalienes Elizabetes II piemiņai noliktie ziedi un Padingtona lācīši.

BAFTA ceremonijā uz skatuves kāpa arī Bens Višovs, kurš ieskaņojis galveno varoni filmās “Padingtons” un “Padingtons 2”.

Pēc karalienes nāves aizvadītā gada septembrī sērotāji līdz ar ziediem pie karalienes rezidencēm nolika arī rotaļu lācīšus un marmelādes maizītes.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Arthur Edwards-The Sun/POOL supp/ Vida Press
Jaunā karaliene Kamilla personīgi nogādāja vairākas kastes ar Elizabetes II piemiņai atstātajiem lācīšiem labdarības organizācijai.

Pie karalienes mājvietām tika atstāti dučiem rotaļu Padingtonu, ko personāls gādīgi savāca, lai vēlāk ziedotu labdarības organizācijām.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Labdarības pasākumā pie bērniem, kur tika izdalīti Elizabetes II piemiņai atstātie rotaļu lācīši, karaliene Kamilla piedalījās improvizētā piknikā un arī pati cienājās ar marmelādes maizīti.