foto: ekrānuzņēmums no video
"Viņi vēsturi pārrakstīs pēc tam" - Vaikule atklāj, kāpēc Peskovs modes dizainera Judaškina bērēs skūpstīja Pugačovas roku
Laima Vaikule.
Slavenības
2023. gada 14. maijs, 20:25

"Viņi vēsturi pārrakstīs pēc tam" - Vaikule atklāj, kāpēc Peskovs modes dizainera Judaškina bērēs skūpstīja Pugačovas roku

Jauns.lv

Latviešu dziedātāja Laima Vaikule intervijā "YouTube" kanālam "I Gryanul Grem" 11. maijā paziņojusi, ka Krievijas vadoņa Vladimira Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs Krievijas modes mākslinieka Valentīna Judaškina bērēs piegājis pie Pugačovas kā pie Krievijas tautas skatuves mākslinieces.

Raidījuma vadītājs jautāja, vai tiešām Judaškina bērēs Peskovs bučojis Pugačovas roku.

"Protams, viņš bija klāt. Kas notika? Kāpēc viņam nepienākt? Lai kas ko arī rakstītu, lai kā viņi gribētu nomelnot Allu, nekur no vēstures tu nepazudīsi. Viņi to pārrakstīs vēlāk. Taču, kamēr mēs visi esam liecinieki tam, ka Alla ir tautas skatuves māksliniece, viņu pazina ne tikai postpadomju telpā, bet arī ārzemēs. ABBA vēlējās ar viņu dziesmu ierakstīt. Kāpēc Peskovam nepieiet pie tādas zvaigznes? Tas ir gods," apgalvoja Vaikule.

Dziedātāja piebilda, ka par tiem, kas raksta riebeklības par Pugačovu, runāt nevajag vispār. 

Uz raidījuma vadītāja jautājumu, vai Kremlī baidās no Pugačovas, dziedātāja atbildēja: "Respektē, saprot. Viņi ir izauguši ar viņas dziesmām."

Tā izskatās Laimas Vaikules īpašumā 2019. gada vasarā

Tā izskatās estrādes zvaigznes Laimas Vaikules Jūrmalas īpašumā 2019. gada vasarā.

gallery icon

Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

gallery icon