Slavenības
2023. gada 14. maijs, 06:36

Vilis Daudziņš reiz izglābis savu sievu no drošas nāves

Jauns.lv

Aktrise Zane Daudziņa raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāj, ka ir vīram Vilim pateicīga par savas dzīvības glābšanu. Viņa reiz peldes laikā slīkusi, un tieši Vilis bijis tas, kas Zani izglābis.

Raidījuma vadītājas vēlējās Zani izjautāt par viņas attiecībām ar Vili un vaicāja, kurš tad esot bijis tas brīdis, kad sieviete sapratusi, ka ar šo vīrieti ir gatava nodzīvot visu dzīvi. Ar smaidu sejā Zane dalījās kādā noslēpumā, ko agrāk nekur publiski neesot teikusi.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Vilis un Zane Daudziņi.

"Es varu izstāstīt vienu noslēpumu. Ir bijusi situācija dzīvē, kad es jūrā reāli slīku un Vilis mani izglāba. Tas bija brīdis, kad mums vēl nebija bērnu un mēs vēl nebijām precējušies, tikai vēl draudzējāmies. Devāmies ciemos pie drauga Normunda, kurš dzīvoja Mellužos. Bijām izdomājuši iet peldēties. Atceros, ka tajā dienā bija lieli viļņi un viens no tiem viļņiem man trāpīja pa muguru un iesita zem ūdens. Vilis to redzēja un peldēja pie manis, un vilka mani ārā!” izstāsta Daudziņa.

Un šis notikums viņai ir ļāvis saprast, ka Vilis ir tas vīrietis, kuram viņa var uzticēt pat savu dzīvību!

Daudziņa grāmatas "Pirmie latviešu dziedāšanas svētki bildēs" atklāšana

Rakstniecības un mūzikas muzeja Dziesmu un deju svētku ekspozīcijā "Dziesmusvētku telpa" Mežaparkā notika aktiera Viļa Daudziņa zīmējumu grāmatas "Pirmie latviešu ...

gallery icon

Zanes Daudziņas grāmatas atvēršanas svētki

6. septembrī, Zirgu pasta Karamazovu zālē norisinājās aktrises, runas pedagoģes, Latvijas Kultūras akadēmijas Asociētās profesores Zanes Daudziņas grāmatas "Aktiera runa ...

gallery icon