Miljonu vērta kaklarota un smalki viesi. Pugačova atrāda dzīres savā pilī! FOTO
Alla Pugačova miljons dolāru vērtā kaklarotā un Vladimirs Vinokurs Jaungada ballītē Pugačovas un Galkina pilī.
Slavenības
2015. gada 27. marts, 09:05

Miljonu vērta kaklarota un smalki viesi. Pugačova atrāda dzīres savā pilī! FOTO

Jauns.lv

Tur bija augsta ranga politiķi, slaveni mūziķi, šovbiznesa darboņi. Arī bagātīgi klāti galdi un smalks interjers. Tas viss redzams video, ko ar telefonu savā Piemaskavas pilī Grjazi uzņēmis humorists Maksims Galkins.

Video tapis Krievijas estrādes zvaigznes Allas Pugačovs un viņas vīra Maksima Galkina rīkotajās Jaungada svinībās, un to Galkins publiskojis sociālajos tīklos. Tiesa, pēc visai kritiskiem komentāriem, kuros tauta izteica neapmierinātību par pārāk lielām dzīrēm laikā, kad Krieviju satricinājusi ekonomiskā krīze, video vairs nav pieejams.

Uzņemtajos kadros varēja novērtēt Galkina un Pugačovas pils svinību telpas smalko interjeru – sarkankoka panno, lustras, antikvāras mēbeles, gleznas... Bet starp viesiem bija pamanāms prezidenta Putina palīgs Vladimirs Kožins ar dzīvesbiedri, režisors Staņislavs Govoruhins, aktrise Oļesja Sudzilovska, dziedātājs Igors Nikolajevs ar dzīvesbiedri Jūliju Proskurjakovu un citas slavenības, kurus apkalpoja oficianti.

Video arī bija iemūžināts, kā Alla Pugačova un Vladimirs Vinokurs viesiem izpildīja kādu romanci, bet visvairāk acīs krita iespaidīgā Pugačovas kaklarota – interneta komentāros zinātāji pat izteicās, ka šī briljantiem un safīriem rotātā kaklarota maksājot vismaz miljons dolārus!!!


Kasjauns.lv/Foto: Ekrāuzņēmums no video