foto: WFPA / Alamy/ Vida Press
79 gadus vecais Roberts De Niro septīto reizi kļuvis par tēvu
Roberts De Niro.
Slavenības
2023. gada 9. maijs, 22:51

79 gadus vecais Roberts De Niro septīto reizi kļuvis par tēvu

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris un režisors Roberts De Niro septīto reizi kļuvis par tēvu. Priecīgo ziņu mākslinieks atklājis sarunā ar "Entertainment Tonight Canada".

Tagad starp vecāko un jaunāko bērnu zvaigžņu ģimenē starpība ir 51 gads. "Ar bērniem jābūt stingriem it visā. Bet man nepatīk viņiem noteikt likumus un tamlīdzīgi. Jebkurš vecāks teiktu to pašu. Tu vienmēr vēlies rīkoties pareizi pret bērniem un dot viņiem pašu labāko," intervijā "ET Canada" paziņoja Roberts.

Tiek norādīts, ka sava bērna mātes personību aktieris neatklāj. Zināms vien tas, ka pēdējo reizi viņam piedēvēts romāns ar cīņas mākslas instruktori Tifaniju Čenu, raksta "People Talk".

Aktieris bija precējies divas reizes. No 1976. līdz 1988. gadam viņš bija kopā ar aktrisi Daienu Ebotu, kura viņam dzemdēja dēlu Rafaelu.

Viņš adoptēja arī Ebotas bērnu no iepriekšējām attiecībām. Ar modeli Tuki Smitu viņam ir divi dvīņu dēli Džuljens Henrijs un Ārons Kendriks.

1997. gadā Roberts De Niro apprecējās ar bijušo stjuarti Greisu Haitaueru. No šīs laulības viņam ir divi bērni - dēls Eliots un meita Helēna. Pāris izšķīrās 2018. gadā pēc 20 gadu ilgas laulības.

Roberts De Niro ar sievu Greisu Haitaueru iet roku rokā

Arī pēc 18 laulībā nodzīvotiem gadiem aktieris Roberts De Niro iet roku rokā ar sievu Greisu Haitaueru

gallery icon