Šakira un Toms Krūzs Maiami vēro F-1 sacensības

Slavenā dziedātāja Šakira nupat publiski redzēta kopā ar Holivudas aktieri un vecpuisi Tomu Krūzu. Viņi kopā tika pamanīti F-1 autosacīkšu ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 9. maijs, 16:42

Mīlas intriga: vai par Šakiras lauztās sirds “plāksteri” kļuvis Toms Krūzs?

Jauns.lv

Slavenā dziedātāja Šakira, kura pērn piedzīvoja sāpīgu šķiršanos no sava vīra Žerāra Pikē, saintriģējusi savus fanus par saviem privātās dzīves līkločiem. Nupat dziedātāja publiski redzēta kopā ar Holivudas aktieri un vecpuisi Tomu Krūzu.

Viņi kopā tika pamanīti Formula 1 Grand Prix izcīņā, kas notika Maiami. Dziedātāja un aktieris pavadīja laiku plecu pie pleca, un nekautrējās no paparaci kamerām. Saskaņā ar “Daily Mail”, Krūzs līdzās Šakirai izskatījās kā "jauks sirdsāķītis".

Randiņam Formulas 1 pasākumā aktieris bija ģērbies baltā polo kreklā un biksēs, bet dziedātāja manīta visnotaļ atklātā tērpā. Viņai bija zaļš “topiņš” ar akcentu kakla izgriezumā. Šakira savu ārējo izskatu papildināja ar efektīvām saulesbrillēm.

Kopā būšana minētajā pasākumā daudziem liek domāt, ka aktierim un dziedātājai ir romāns. Tomēr, vai tas tā ir, paliek noslēpums. Šakira nekādā veidā nekomentēja informāciju par iespējamu romānu, tāpat kā pats Toms Krūzs sazvērnieciski klusē.

Pēc skaļās šķiršanās no vīra dziedātāja ir aizņemta ar savu karjeru. Iespējams, ka Šakira un Krūzs apzināti devās kopā uz Formulu 1, lai piesaistītu fanu uzmanību un parūpētos par savu publicitāti, tomēr intriga saglabājas – vai Šakira un Toms Krūzs ir jauns zvaigžņotais slavenību pārītis.

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon

Kā zināms, dziedātājas Šakiras un futbolista Žerāra Pikē attiecības beidzās 2022. gadā - dziedātāja piedzīvojusi daudzus Pikē sānsoļus.

Šakira ar dēliem un Žerāra Pikē vecākiem 2016. gadā

Šakira ar dēliem un partnera vecākiem Žuanu Pikē un Monseratu Bernabo 2016. gadā Parīzē.

gallery icon

Pēc šķiršanās ar Pikē Šakira laida klajā "atriebības dziesmu", kurā runāja par pārdzīvotajām situācijām ar krāpjošo vīru. Dziesma kļuva par populāru hītu, kas zināmā mērā ļāva Šakirai no jauna piesaistīt savu fanu uzmanību.