Milzu aisbergs falla formā pie Dildo pilsētas Kanādā

Dildo pilsētas iedzīvotāji pie pilsētas krastiem Ņūfaundlendā, Koncepcijas līcī, pamanījuši aisbergu, kura formas atgādina fallu. Savdabīgo dabas veidojumu izdevies arī ...

gallery icon
Trakā pasaule
2023. gada 3. maijs, 23:35

FOTO: ļaudis smīkņā – Dildo pilsētas iedzīvotāji Kanādā pamana milzu falla formas aisbergu

Jauns.lv

Dildo pilsētas iedzīvotāji pie pilsētas krastiem Ņūfaundlendā, Koncepcijas līcī, pamanījuši aisbergu, kura formas atgādina fallu. Savdabīgo dabas veidojumu izdevies arī nofotgrafēt fotogrāfam Kenam Pretijam, kurš tagad piedzīvo savu “zvaigžņu stundu”.

Aisbergs sastāv no kolonnas ar kupolveida galvu, kas izvirzīta uz augšu no diviem ovāliem ledus plostiem. Fotogrāfs Kens Pretijs ar dronu iemūžināja aisbergu. “Es zināju, ka saņemšu daudz komentāru, taču nebiju gaidījis tik daudz," ziņu aģentūrai Saltwire sacīja Pretijs.  

Diemžēl aisbergs jau pavisam drīz sagruva – tikai dienu pēc tam, kas Pretijs nofotografēja 9,1 metru garo fallisko struktūru. Tā sabruka nākamajā dienā.

Saskaņā ar pētnieku datiem, Ņūfaundlendā un Labradorā ir spēcīga aisbergu sezona, un pie abu provinču krastiem pašlaik ir konstatēti vairāk nekā 200 aizbergi.