foto: BACKGRID/ Vida Press
Megana Mārkla novēršas no prinča Harija, kad viņus sporta arēnā sāk filmēt "skūpstu kamera"
NBA spēles laikā "skūpstu kamera" tribīnēs piefiksējusi Meganu un Hariju.
Slavenības
2023. gada 25. aprīlis, 15:55

Megana Mārkla novēršas no prinča Harija, kad viņus sporta arēnā sāk filmēt "skūpstu kamera"

Jauns.lv

Megana Mārkla un princis Harijs bija devušies vērot basketbola spēli Losandželosā. Jūtot līdzi Losandželosas “Lakers” komandai, pāri kādā brīdī piefiksējusi “skūpstu kamera”. Abi smaidīja un smējās, taču, kad Harijs liecās, lai izpildītu šīs kameras nerakstītos noteikumus un sniegtu sievai skūpstu, Megana maigi viņu atvairīja.

Dzīvojot ASV, princis Harijs un Megana Mārkla reti redzēti izejam kopā sabiedrībā, bet nesen viņi manīti “skūpstu kamerā” basketbola spēlē Losandželosā.

Saseksas hercoga un hercogienes fani uzgavilēja stadionā, kad abus parādīja "Crypto.com" arēnas lielajā ekrānā.

Abi smaidīja un smējās, kad manīja, ka viņus tobrīd atpazinusi “skūpstu kamera” un rāda lielajā ekrānā. Pāris bija ieradies vērot Losandželosas “Lakers” un Memfisas “Grizzlies” spēli.

Harijs un Megana vēroja, kā “Lakers” uzvar spēlē ar pavisam nelielu pārsvaru. Jau pavisam drīz, pēc nepilnām divām nedēļām princis mēros ceļu uz Londonu, kur klātienē vēros sava tēva karaļa Čārlza kronēšanas ceremoniju.

Meganu Mārklu un princi Hariju nofilmē “skūpstu kamera”

gallery icon

Fani ar video dalījušies “Twitter” platformā un citos sociālajos tīklos. Princis Harijs redzams pieliecamies uz sievas pusi, lai viņu noskūpstītu, taču Megana viņu attur, savu roku atbalstot pret vīra plecu.

Hercogs pēc tam parādīja dažas amizantas grimases un ar to īsais klips beidzās, “skūpstu kamerai” pārtraucot filmēt pāri.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Megana un Harijs dzīvo Kalifornijā kopš aiziešanas no britu karaliskās ģimenes 2020. gada sākumā. Pēc pārcelšanās uz ASV pāris kādu laiku dzīvoja īrētā īpašumā, bet jau pēc dažiem mēnešiem par 14,6 miljoniem dolāru iegādājās savu savrupmāju Santabarbaras apgabala Montesito pilsētā.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon

Amerikas Savienotajās Valstīs pasaulē nācis arī Saseksas hercogu otrais bērns – meita Lilibeta Diāna.

Zināms, ka Megana nedosies līdzi vīram uz karaļa kronēšanu Lielbritānijā. Viņa ar bērniem paliks ASV un 6. maijā – kas sakrīt ar kronēšanas dienu – svinēs dēla Ārčija ceturto dzimšanas dienu.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē “Ripple of Hope Awards 2022” ceremoniju Ņujorkā

gallery icon