Agneses Zeltiņas rotu veikals "Soulstones" svin devīto dzimšanas dienu

Aktrises Agneses Zeltiņas "Soulstones" studijā, Bruņinieku ielā 45, Rīgā, 8. decembrī norisinājās veikala 9. dzimšanas dienas svinības.

gallery icon
Slavenības
2023. gada 23. aprīlis, 14:30

Agnese Zeltiņa aizver savu rotu veikalu

Jauns.lv

"Kāds skaists periods, ko mēs pavadījām kopā, ir noslēdzies," tā sociālās saziņas tīklā "Instagram" izziņojusi aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa, pavēstot, ka slēdz sava rotu zīmola "Soulstones" studiju.

"Eju iekšā jaunos piedzīvojumus, mani sagaida jauni izaicinājumi," tā, uzrunājot savas klientes, saka Zeltiņa, kas "Soulstones" nodibināja pirms gandrīz desmit gadiem.

Vēl pērn decembrī Agnese Zeltiņa sava rotu zīmola "Soulstones" salonā sarīkoja krāšņu ballīti, lai atzīmētu devīto gadadienu, kopš ir ne tikai skatuves māksliniece, bet arī uzņēmēja. “Šovakar esmu ļoti priecīga," tajā dienā teica Agnese. "Lasīju, ka daudzi jaunie uzņēmumi nepagūst uzņemt apgriezienus un dažādu iemeslu dēļ trešais gads lielai daļai diemžēl ir liktenīgs. Mums ir izdevies nodzīvot deviņus gadus – tas ir trīsreiz ilgāk. Un ticam, ka būs arī desmitais un vēl vairāk,” cerīgi sacīja Zeltiņa, kas savu zīmolu "Soulstones" sāka ar rotaļīgām akmeņu aprocēm, bet nu jau darinājumu klāstu izaudzējusi līdz izsmalcinātiem auskariem, elegantām rokassprādzēm, grandiozām kaklarotām un citiem izstrādājumiem.

SIA "Soulstones", kas komercreģistrā ierakstīta 2013. gada nogalē, simtprocentīgi pieder Zeltiņai. 2022. gadā uzņēmuma apgrozījums sasniedzis 104 tūkstošus eiro, un strādāts ar 757 eiro lielu peļņu. Jāatzīmē, ka uz 18. aprīli firmai bija 5176 eiro lieli VID administrēto nodokļu parādi.