TV
2023. gada 23. aprīlis, 16:20

Šova "Ģimene burkā" dalībniece Līga grib mainīt vārdu - viņa labāk būšot Kirkira

Jauns.lv

Realitātes šova "Ģimene burkā" dalībnieki Graudiņi jau izpelnījušies krietnu sabiedrības uzmanību ar savu uzvedību. Nu Līga Graudiņa nākusi klajā ar kādu paziņojumu, kas nav iepriecinājis viņas māti. Sieviete vēlas mainīt savu vārdu, taču tas mātei nav pieņemami.

Graudiņu draugi ar sapratni uztver Līgas vēlmi mainīt vārdu, ko gan nevar teikt par viņas mammu. Kā izrādās, sievietei tādu vārdu ielika, lai kopīgi ar tēvu varētu svinēt Līgo svētkus un ģimenē būtu gan Līga, gan Jānis.

Diemžēl tēvs ir nomiris un šāda svētku svinēšanas tradīcija vairs nav iespējama, tāpēc Līga vairs nesaskata vārda nozīmes jēgu. Sievietes māte gan šo situāciju nesaprot, un abām bijusi asa saruna, ko mamma pārtraukusi, nometot klausuli.

Sieviete ir pat konsultējusies ar svēto tēvu, kurš uzskata, ka šāds lēmums nav nekas slikts. Viņam patīk Līgas izvēlētais vārds, kas būs Kirkira.

Kā atrisināsies Līgas un mammas situācija? Un kad Līga oficiāli kļūs par Kirkiru? To pavisam drīz uzzināsi ģimeņu realitātes šovā “Ģimene burkā”, kas no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 20.25 skatāms kanālā "360TV".