foto: REUTERS/SCANPIX / ekrānuzņēmums no video
Kā šobrīd izskatās Džeks Nikolsons? Populārais aktieris nofotografēts pirmo reizi pēc krietna laiciņa
Džeks Nikolsons.
Slavenības
2023. gada 18. aprīlis, 09:29

Kā šobrīd izskatās Džeks Nikolsons? Populārais aktieris nofotografēts pirmo reizi pēc krietna laiciņa

Jauns.lv

Pirmo reizi 18 mēnešu laikā paparaci izdevies nofotografēt leģendāro kinozvaigzni Džeku Nikolsonu (85). Attēlos un īsajā video aktieris redzams samiegojies uz savas Losandželosas mājas balkona, kur viņš klausās putnu dziesmās un vēro garām lidojošo helikopteru.

Amerikāņu aktieris Džeks Nikolsons paparaci objektīvos iekļuvis pirmo reizi pusotra gada laikā. Trīskārtējais “Oskara” balvas ieguvējs nofotografēts uz viņa mājas balkona Malholanddraivā Beverlihilsā šā gada 13. aprīlī. Beidzamo reizi Džeks Nikolsons publiski bija redzēts 2021. gada oktobrī. Toreiz Holivudas zvaigzne kopā ar dēlu bija devies klātienē vērot Losandželosas basketbola komandas “Lakers” spēli.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Džeks Nikolsons 2021. gada oktobrī, vērojot basketbola komandas “Lakers” spēli pret “Warriors”. Šī bija pēdējā reize, kad aktieris nofotografēts izejam sabiedrībā.

Izdevuma “Daily Mail” ekskluzīvajā video redzams, kā Džeks Nikolsons klausās putnu dziesmas, vērojot apkārtni. Šķiet, 85 gadus vecais aktieris bija izgājis ieelpot svaigu gaisu pirms došanās gulēt. Pēc tam aktieris piecēlās no krēsla un vēroja virs mājas lidojam helikopteru. Nikolsons izskatījās atslābinājies un visticamāk, ka nepamanīja paparaci klātbūtni.

2023. gada janvārī Nikolsona draugi žurnālistiem atzinās, ka baidās, ka Džeks varētu nomirt vientulībā. Tieši tā mūžībā aizgāja leģendārais aktieris un Nikolsona draugs Marlons Brando. 2022. gadā plašsaziņas līdzekļos parādījās informācija, ka Džeks Nikolsons cieš no demences. Pēc aktierim tuva informācijas avota teiktā, viens no Holivudas galvenajiem vecpuišiem, tikpat kā vairs neiziet no mājām un saziņu uztur ar ļoti nelielu cilvēku skaitu.

Džeks Nikolsons ar dēlu Reimondu

Džeks Nikolsons ar dēlu Reimondu devies vērot savas iecienītās komandas „Lakers” spēli.

gallery icon