foto: AP/Scanpix
13 sievietes apsūdz Depardjē izvarošanā
Žerārs Depardjē.
Slavenības
2023. gada 14. aprīlis, 12:35

13 sievietes apsūdz Depardjē izvarošanā

Jauns.lv

Franču aktieris Žerārs Depardjē, kurš izcēlies ar atbalstu Putina asinskārajai politikai, iekļuva skandālā. 13 sievietes viņu apsūdzējušas par seksuālu uzmākšanos un izvarošanu. Slavenība visas apsūdzības noliedz, vēsta "Mediapart".

Viena no sievietēm atklājusi, ka Depardjē viņu pārliecinājis uz seksuālu tuvību tieši filmēšanas laukumā. Pēc iesniedzēju domām, šāda aktiera uzvedība ir turpinājusies kopš 2004. gada.

Šī nav pirmā šāda apsūdzība Depardjē. Pirms pieciem gadiem aktrise Šarlote Arnolda sacīja, ka bija lieciniece tam, kā Depardjē mēģinājuma laikā lauku mājā izvaroja meiteni. Tad Šarlote iesniedza iesniegumu tiesībsargājošajām iestādēm, taču lieta tika slēgta pierādījumu trūkuma dēļ. 2021. gadā aktrise atkārtoti izvirzīja apsūdzības.

Žerārs Depardjē Novosibirskā

gallery icon

Depardjē neslēpj, ka atbalsta Kremļa asiņaino politiku. Nesen, runājot par Krievijas karu pret Ukrainu, viņš sacīja , ka tas simpātijas viņa mīlestību pret agresorvalsti.

"Es ienīstu, ja politika un aktiermāksla ir jauktas. Es nevēlos par to runāt vairāk kā par to, ka karš ir liela muļķība," presei sacīja Depardjē.

Bijušais sekssimbols Žerārs Depardjē izrāda kuplās miesas

Žerārs Depardjē šobrīd strādā pie jaunākā kino projekta Nāves ielejā Kalifornijā. Kādreiz par sekssimbolu dēvētais aktieris ievērojami pieņēmies svarā.

gallery icon