TV
2023. gada 13. aprīlis, 11:55

Samanta Tīna palīdzējusi dziedātājai Alisei Haijimai izbēgt no vardarbīgām attiecībām

Jauns.lv

Raidījums “Pasaki to skaļi!” aicina ikvienu skatītāju un Latvijas iedzīvotāju kaut reizi dienā teikt paldies kādam, kurš ir bijis blakus, iedvesmojis un palīdzējis grūtā brīdī.

Jaunākajā raidījumā ciemojās Samanta Tīna, kura atklāti dalījās savās pārdomās par uzticēšanos nepareizajiem cilvēkiem un stāstīja, kā viņas dzīve mainījusies, kopš pievērsusies jaunai ticībai. Paldies Samantai teica jaunā mūziķe Alise Haijima, un šis paldies bija dziļi personīgs.

Alise atklāja, ka Samanta šobrīd ir viņas iedvesmotāja un paraugs tam, kādai jābūt īstai skatuves māksliniecei un sievietei, kura sevi mīl. Un izrādās, tieši Samanta savulaik palīdzējusi jaunajai mūziķei izkļūt no vardarbīgām attiecībām.

Alises tā laika draugs gribējis izbeigt viņas mūzikas karjeru - pretēji Alises pašas vēlmēm. Kādā reizē Samanta bijusi lieciniece šīm vardarbīgajām attiecībām un pieņēmusi lēmumu iejaukties. Šāds Samantas solis mainījis Alises domas un parādījis, ka jāseko savam sapnim un par sevi jāpastāv, neatkarīgi, ko apkārtējie saka. Pēc šī notikuma Alise izbeidza attiecības ar tā brīža draugu un turpinājusi attīstību mūzikā.

Kā Samanta Tīna uzņēma Eirovīzijas dziesmas videoklipu

gallery icon