"Forum Cinemas" jaunās "Lux" zāles atklāšanas pasākums

"Forum Cinemas" jaunās "Lux" zāles atklāšanas pasākums

gallery icon
53
Kino
2023. gada 12. aprīlis, 15:12

"Forum Cinemas" atklāj jaunu augstākā komforta kino zāli LUX. FOTO

Jauns.lv

Kinoteātris "Forum Cinemas" 11. aprīlī ar greznu pasākumu atzīmēja jaunās "Premium" klases auditorijas LUX atklāšanu. Tā ir jau otrā LUX zīmola auditorija kinoteātrī, kura piedāvā klientiem iespēju relaksēties krēslos ar regulējamām sēdvietām un galdiņiem un izbaudīt augstas kvalitātes kino 2D un 3D formātā ar izcilu skaņas sistēmu.

Otrdien, 11. aprīļa vakarā "Premium" klases kinoteātris "Forum Cinemas" kopā ar atbalstītājiem un sadarbības partneriem svinīgas atmosfēras piesātinātā gaisotnē nosvinēja jaunās kinozāles LUX atvēršanos. Lai nodrošinātu, ka auditorija atbilst augstākajiem pasaules standartiem, tās uzbūvē tika investēti teju 200 000 €. Jaunākajā LUX zālē ir 91 sēdvieta ar Austrālijā ražotiem krēsliem, no kuriem ikkatru ir iespējams regulēt, izlaižot tā sēdekli un pielāgojot to savai gaumei, bet otrā LUX zālē, kas tika atvērta pirms pāris gadiem, ir 103 sēdvietas. Zāles lāzera projektors nodrošina augstas izšķirtspējas attēlu, kas ļauj pilnībā izbaudīt seansu līdz pat tā sīkākajām vizuālajām niansēm.

“Šogad "Forum Cinemas" svin 20. gadadienu, un mūsu mērķis ir jubilejas gadu atzīmēt ar krāšņiem notikumiem. Esam priecīgi, ka LUX auditorijas atklāšanas pasākumu varējām aizvadīt kopā ar tik kuplu skaitu mūsu draugu. Kā "Premium" klases kinoteātris, mēs neapstājamies pie pašreizējā, bet turpinām augt, un esam droši, ka ar katru nākamo dienu nodrošinām mūsu klientiem arvien labāku kino piedzīvojumu,” kino draugus sveica kinoteātra "Forum Cinemas" direktors Kristjans Kongo.

Kinoteātris "Forum Cinemas" ir lielākais kinoteātris Baltijā – tā 6 stāvos ir izvietotas 14 auditorijas, kafejnīca “Pophouse” un jumta bārs “Vertigo”. Pirmā LUX zāle kinoteātrī tika atvērta 2020. gadā, bet šobrīd tajā ir jau trīs "Premium" klases auditorijas, ieskaitot ISENSE ar lielāko ekrānu Baltijā, kas piedāvā baudīt kino labākajā attēla un skaņas kvalitātē, atpūšoties ērtākajās sēdvietās.

2023. gads kino industrijai solās būt piedzīvojumiem bagāts, jo uz ekrāniem nonāks tādas liela mēroga filmas kā “Galaktikas sargi: 3. daļa”, “Bārbija”, “Neiespējamā misija: Atmaksa. Pirmā daļa”, “Kāpa 2”, bet latviešu kino cienītājus priecēs ilgi gaidītā “Zeme, kas dzied!”. Biļetes uz filmu “Galaktikas sargi: 3. daļa” jau pārdošanā Forum Cinemas aplikācijā, mājaslapā forumcinemas.lv un kinoteātra kasēs.