foto: Publicitātes
Rīgā kinoteātrī ekskluzīvā seansā atskaņos grupas "Metallica" jauno albumu
"Metallica".
TV
2023. gada 11. aprīlis, 18:48

Rīgā kinoteātrī ekskluzīvā seansā atskaņos grupas "Metallica" jauno albumu

Jauns.lv

Kinoteātris "Forum Cinemas" vienā ekskluzīvā seansā 13. aprīlī pulksten 19 atskaņos grupas "Metallica" jauno albumu "72 Seasons" muzikālā filmā "Metallica: 72 Seasons - Global Premiere" - dienu pirms tā albuma nākšanas klajā.

Metallica koncertē Antarktīdā

gallery icon

Grupas cienītājiem būs vienreizēja iespēja izbaudīt "72 Seasons" pirmatskaņošanu "Dolby ATMOS" skaņas formātā, kas nodrošina augstas kvalitātes īpaši telpisku skaņu, skatoties filmu uz lielā ekrāna "Forum Cinemas", Baltijā lielākajā kinozālē "ISENSE".

Kā portālu Jauns.lv informēja "Forum Cinemas", filmā būs vērojamas ekskluzīvas intervijas ar "Metallica", tajās visi tās dalībnieki atklās aizkulises un stāstus par ikkatru albuma dziesmu, kā arī to videoklipiem.

Seansa iepriekšpārdošanā biļešu pircēji var iegādāties suvenīru – grupas pastkarti ar “Metallica: 72 Seasons – Global Premiere” tematiku. Pasākuma laikā ir ieplānoti īpaši konkursi apmeklētājiem, kuros būs iespēja laimēt "Metallica" atribūtiku, bet filmas skatītājiem dažādus pārsteigumus sola arī pati grupa.

"72 Seasons" ir ilgi gaidītais Metallica 12. studijas albums, pirms kura 2022. gada 28. novembrī tika izdots tā pirmais singls "Lux Æterna", kas pēc iznākšanas tika nodēvēts par "vētrainu, satriecošu" ("Billboard"), "graujošu" ("Rolling Stone") un "mežonīgu" ("USA Today").

12 dziesmu veidotais albums ir pirmais tāda apjoma grupas veikums kopš 2016. gada studijas albuma “Hardwired... To Self-Destruct”.

Koncerta apskats “Metallica” Rīgā

gallery icon