foto: Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Viņa to var! Monika Beluči nofotografējusies pavisam kaila
Monika Beluči šā gada februārī.
Slavenības
2023. gada 8. aprīlis, 11:14

Viņa to var! Monika Beluči nofotografējusies pavisam kaila

Jauns.lv

Viņai ir 58 gadi, taču viņa joprojām ir viena no seksīgākajām un pievilcīgākajām aktrisēm pasaulē. Monikas Beluči fani ir sajūsmā, ka viņai izdodas novecot skaisti, neizkropļojot savu unikālo ārieni ar skaistuma injekcijām un plastiskajām operācijām.

Franču aktiera Vensāna Kasela (56) bijusī sieva ir pārliecināta par sevi un negrasās atdot savas pozīcijas. Viņa regulāri piedalās jutekliskās fotosesijās, un šoreiz nofotografējusies pavisam kaila žurnālam “Numero”. Beluči pozējusi slavenajam fotogrāfam Marselam Hartmanam.

Ar eleganti sakārtotiem matiem un dūmakaini rozā lūpu pomādi aktrise pozēja fotogrāfam, guļot uz muguras un ar roku piesedzot kailās krūtis. Tomēr viņa pilnībā nepiesedza savu kailumu. “Diženā Monika. Paldies par uzticēšanos. Tik daudz skaistuma un labestības,” blogā rakstīja Marsels Hartmans, komentējot savas skaistās modeles fotogrāfiju.

Beluči publiskojusi vēl vienu attēlu no fotosesijas – krietni atturīgāku, bet tamdēļ ne mazāk interesantu. Viņa kameras priekšā pozējusi pieguļošā melnā kleitā ar kontrastējoši baltu rakstu. Kinozvaigzne atklāj, ka tobrīd iemiesojusi fotogrāfes un revolucionāres Tīnas Modoti tēlu.

“Cieņas apliecinājums Tīnai Modoti, kura ir dzimusi itāliete. Viņa bija modele, izcila fotogrāfe, aktrise un revolucionāre Meksikā, kur nomira 45 gadu vecumā,” pie attēla paskaidrojusi Monika Beluči.

Monika Beluči "Dolce & Gabbana" modes skates laikā Milānā

gallery icon

Monika Beluči ar meitām Devu un Leoniju

gallery icon