1dienas
19stundas
26minūtes
29sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kino

FOTO: daudz, daudz rozā - Bārbijas fani gaida filmu par slaveno lelli

Jauns.lv

“Warner Bros.” Nupat publicējis šovasar gaidāmās filmas “Barbie” otru anotāciju, kas nav atstājis vienaldzīgus nedz slavenās lelles Bārbijas fanus, nedz tos, kas redzējuši superkrāsainās filmas ainas un fotoattēlus.

FOTO: daudz, daudz rozā - Bārbijas fani gaida fi...

Rozā krāsas cienītājiem filma izrādīsies īsti svētki, jo rozā, šķiet, ir teju viss, bet galvenajās lomās ir Margota Robija, kas atveido Bārbiju, un Raiens Goslings, kurš atveido Bārbijas draugu Kenu.

Kā noprotams no filmas anotācijas, Bārbija un Kens dzīvo ideālajā zemē ideāliem cilvēkiem – Bārbijlendā, bet Bārbija nolemj doties uz īsto pasauli, un viņai līdzi seko Kens. Fotogrāfijas no filmas uzņemšanas vietas ir rosinājušas fanu apetīti jau vairāk nekā gadu, un skatītāji nu guvuši vēl vienu oficiālu ieskatu par to, kas sagaidāms filmā.'

Filma "Bārbija"

Dzīvot Bārbijas zemē nozīmē būt ideālai būtnei ideālā vietā. Ja vien jums nav pilnīga eksistenciāla krīze. Vai arī tu esi ...

Filmā Bārbijas un Kena fantastiskā plastmasas dzīve tiek apgriezta kājām gaisā, kad viņi dodas ceļojumā uz "reālo pasauli" automašīnā. Filmā aktieris Vils Ferels atveido "Mattel izpilddirektoru - viņš kaut kādā veidā atdzīvina savas figūras, uzņemot tās civilizācijā.

Tikmēr īstajā pasaulē notikumi ap filmu "Barbie" uzņem apgriezienus. Filmas faniem tiek piedāvāta aplikācija "Barbie Selfie Generator", kas ļaus foto izveidot pielāgotu filmas plakāta atbilstoši Bārbijlendas stilistikai.