foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
Laima Vaikule intervijā pasaka, kam jākļūst par Krievijas prezidentu
Laima Vaikule Ksenijas Sobčakas intervijā.
Slavenības
2023. gada 3. aprīlis, 19:45

Laima Vaikule intervijā pasaka, kam jākļūst par Krievijas prezidentu

Jauns.lv

Šodien "YouTube" kanālā "Uzmanīgi, Sobčaka!" iznāca jauna intervija - šoreiz ar Laimu Vaikuli. Žurnālistes un dziedātājas saruna Izraēlā notika februāra beigās, kad Laima tur koncertēja.

Pirms vairāk nekā gada Alla Pugačova ar vīru un bērniem pārcēlās uz Izraēlu, kur dzīvo joprojām. Maksims Galkins šobrīd  visā pasaulē viesojas ar koncertiem, kuros izsmej Krievijas propagandistus un dziedātājus, kuri atbalsta Krievijas karu Ukrainā.

Laima uzreiz iezīmēja savu nostāju, paskaidrojot to vienkārši - nogalināt nedrīkst, postīt nedrīkst, tā teikts Bībelē. Vienlaikus Vaikule norādīja - ja Pugačova un Galkins iestātos par karu, viņu ceļi šķirtos. Bet, par laimi, mākslinieki skatās vienā virzienā.

Intervijā Laima Vaikule sprieda par to, ka Galkins vēl varētu kļūt par Krievijas prezidentu. "Paskatīsimies vēl, varbūt Maksims kļūs par prezidentu. A varbūt Alla būs prezidente. Tas nu gan būtu brīnums! Es balsotu par Galkinu, un Krievijas iedzīvotāji balsotu. Krievijas iedzīvotāji, padomājiet. Maksims nav politiķis. No viņa sanāktu ideāls prezidents. Jo tajā ir viss cilvēciskais," paziņoja dziedātāja.

Laimas Vaikules bildes "Instagram"

Laima Vaikule fotogrāfijās "Instagram".

gallery icon

Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

gallery icon

Tā izskatās Laimas Vaikules īpašumā 2019. gada vasarā

Tā izskatās estrādes zvaigznes Laimas Vaikules Jūrmalas īpašumā 2019. gada vasarā.

gallery icon