Betai Beidz nelūgti ciemiņi, Mūrniecei vārdu apmaiņa ar Kiviču - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Slavenības
2023. gada 2. aprīlis, 17:00

Betai Beidz nelūgti ciemiņi, Mūrniecei vārdu apmaiņa ar Kiviču - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Linda un Andris

Uzņēmēja un bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece padalījusies ar visnotaļ amizantu ziņu, ko saņēmusi pusnaktī no mūziķa Andra Kiviča ar aicinājumu piedalīties jaunā raidījumā.

Kā Linda norāda savā tvītā, pirms pāris gadiem viņiem abiem ir bijis strīds, kur Andris viņai teicis, ka Linda ir veca, resna un neglīta. Komentāros arī neizpratnes pilni jautājumi par to, kam tad īsti ziņa adresēta, jo pēc teksta var spriest, ka tiek uzrunāts vīrietis. Linda uz to atbild: “domāju, ka pusnaktī viņam pašam nebija skaidrs, kam un ko adresē. Ja nebūtu zvana, domātu, ka ziņa visai telefongrāmatai”. Protams, Andris mierā nelikās, apgalvojot, ka viņš gatavs nest milzu upurus un Lindai jau nekas nekad nav labi.

Elksniņš un Puškins

Marta sākumā Rīgas domes Pieminekļu padome atbalstīja sešu pilsētā esošu pieminekļu demontāžu vai pārvietošanu, saistot tos ar padomju laiku slavināšanu. Tika nolemts, ka arī Aleksandra Puškina piemineklis ir jādemontē, jo tas izvietots nelikumīgi. Savu artavu šajā plaši apspriestajā notikumā ļoti uzskatāmi sniedza pretrunīgi vērtētais Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš, savā "Facebook" profilā nopublicējot savu portretu ar Puškina pieminekli fonā un tekstu: “Esam gatavi ņemt uz Daugavpili!”.

Betai ciemiņi

Pazīstamā influencere un TV raidījumu vadītāja Beāte Bērziņa jeb Beta Beidz mājās sastapusies ar nelūgtiem, bet pūkainiem viesiem un jautā saviem "Twitter" sekotajiem, ko nu darīt tālāk. Kā Beta atbild komentāros, šķiet, mājas apciemojusi pele vai žurka.

Annai Pannai – Margareta

“Pēc bezcerīgas tumsas un pelēcīgas ziemas gaisma uzvar un atdzīvojas. Šogad pavasaris pie mums atnesis mazu ziediņu – Margaretu,” ar priecīgi pārsteidzošu ziņu dalījusies uzņēmēja un pavārgrāmatu autore Anna Panna.

Annai ir vecāka meita no iepriekšējām attiecībām ar fitnesa treneri Kārli Birmani, bet jaunākās atvases tētis tiek paturēts noslēpumā.

Didrihsone sakaitina

Drāmas krustugunīs atkal nokļuvusi uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone.

Viņa savā "Instagram" kontā publicējusi īsu video, kurā parādīts, ka kāda sieviete uz galda uzmet savu vēderu, un jau nākamajā kadrā Elīna pastumj prom savu bulciņu, ko grasījās ēst, un ir ar ļoti acīm redzamu riebumu sejā.

Pie ieraksta uzņēmēja klāt pievienojusi tekstu: “Pēc šī noskatīšanās dodiet man burkānus”.

Elīnas video komentāru sadaļa bija piepildīta ar kritiskiem komentāriem no neskaitāmām sievietēm, kuras akcentē, ka influencerei vairāk vajadzētu piedomāt pie satura, ko publicē saviem sekotājiem, un viņas ēšanas prakses jau arī neesot īsti adekvātas.

Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas

Influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas.

gallery icon