foto: action press/ Vida Press
"Es savām meitām nekad to neļautu!" - Brūka Šīldsa žēlojas par māti, kura ļāva viņai 10 gadu vecumā filmēties kailai
Brūka Šīldsa.
Slavenības
2023. gada 31. marts, 06:26

"Es savām meitām nekad to neļautu!" - Brūka Šīldsa žēlojas par māti, kura ļāva viņai 10 gadu vecumā filmēties kailai

Jauns.lv

Aktrise Brūka Šīldsa (57) pastāstījusi par pretenzijām pret savu māti, kura viņai bērnībā ļāvusi filmēties pārāk atklātās ainās.

Pēc aktrises domām, tā ir bērnu ekspluatācija un viņa nekad neļautu savām meitām piedalīties šādās filmās. Par to Brūka Šīldsa stāsta divu sēriju dokumentālajā filmā “Pretty Baby” (“Jaukais bērns”), kuras pirmizrāde notiks 3. aprīlī straumēšanas platformā “Hulu”.

Brūka Šīldsa un viņas meitas Rovana un Grīra

gallery icon

Šīldsai bija tikai 12 gadu, kad viņa spēlēja prostitūtas lomu 1978. gadā iznākušajā kinolentē “Pretty Baby” (“Jaukais bērns”). Strādājot pie šīs filmas, tikko tīņa vecumu sasniegušajai meitenei vajadzējis noskūpstīt 27 gadus veco kolēģi Kītu Keradainu, jo to paredzēja scenārijs.

Brūkas Šīldsas meitas Rovana Fransisa (19) un Grīra Hamonda (16) atsakās skatīties ainas ar mammas piedalīšanos un uzskata šādas filmas par bērnu pornogrāfiju. “Es nekad neļautu savām meitām tādās filmēties,” kategoriski saka Šīldsa.

foto: Gregory Pace/Shutterstock/ Vida Press
Brūka Šīldsa ar vīru un savu meitu tēvu Krisu Hensiju 2023. gada 29. martā jaunās dokumentālās filmas pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

Turklāt 10 gadu vecumā Brūka Šīldsa piedalījās arī žurnāla “Playboy” fotosesijā. Pēc aktrises teiktā, viņas māte tur neko sliktu neesot saskatījusi. “Es nezinu, kāpēc viņa domāja, ka viss ir kārtībā,” saka aktrise. Vēlāk Brūka filmējusies pikantās ainās vēl citās filmās. Pati populārākā ir filma “The Blue Lagoon” (“Zilā lagūna”), kas vēlāk ne reizi vien kritizēta par provokatīvām ainām ar nepilngadīgu aktieru piedalīšanos.

foto: CAMERA PRESS/Jerry Watson / Vida Press
Brūka Šīldsa un Kristofers Atkinss filmā “Zilā lagūna”.

Brūka Šīldsa paziņojusi, ka viņai ir grūti dusmoties uz savu māti, kura cieta no alkohola atkarības un nomira 2012. gadā. Aktrise stāsta, ka viņas mamma bijusi par sevi ļoti nepārliecināts cilvēks.

Dokumentālajā filmā Šīldsa stāstīs arī par citām bērnībā piedzīvotām traumām, kā arī to, kādas attiecības viņu patiesībā saistījušas ar popmūzikas leģendu Maiklu Džeksonu.

Brūka Šīldsa peldkostīmā

gallery icon