TV
2023. gada 30. marts, 16:33

VIDEO: šovu zvaigzne Magone zooloģiskajā dārzā sastrīdas ar savu bijušo Venti

Jauns.lv

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna ar dēlu Raimondu un viņa tēti Venti Vītolu devušies ģimeniskā pastaigā pa zooloģisko dārzu.

Magonei un Ventim šī ir kārtējā iespēja atrisināt savas nesaskaņas, taču tā vietā rodas tikai jaunas. Šoreiz Magoni līdz sirds dziļumiem ir aizskāris Venta teiktais par viņas privāto dzīvi kādā tiešraides sarunā internetā.

Abi vecāki strīdu uzsāk par kādu "TikTok" tiešraides sarunu, kurā Ventis atklāti dalījās savās pārdomās par Magones dzīvi un viņas vīriešiem. “Man ļoti nepatīk, ka viņai ir niķis manī neklausīties. Viņas problēma ir tāda, ka klausās, ko draudzenes saka, bet man netic," pauž Ventis.

Sarunas laikā Ventis aizsvilās par Magones pārmetumiem un nesaprot, kāpēc sieviete tik ļoti viņu nesaprot. Bet Magone nesaprot, kāpēc par viņu ir jārunā ar svešiem cilvēkiem, ja viņas nav blakus. “Ja tu cilvēku cieni, mīli, tad nekad sliktu nevajadzētu runāt. Kā vīrietis pret mani, tā es pretī, iestājas aizsardzības reakcija," tā Magone.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon