foto: Brent Perniac/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
"Vairs neizdodas noslēpt". Daniels Redklifs un viņa mīļotā gatavojas pirmo reizi kļūt par vecākiem
Daniels Redklifs un Erina Dārka.
Slavenības
2023. gada 28. marts, 07:14

"Vairs neizdodas noslēpt". Daniels Redklifs un viņa mīļotā gatavojas pirmo reizi kļūt par vecākiem

Jauns.lv

33 gadus vecais britu aktieris Daniels Redklifs un viņa 38 gadus vecā draudzene Erina Dārka gaida sava pirmā bērna piedzimšanu. Māmiņas cerībās esošo aktrisi un viņas mīļoto nesen nofotografējuši paparaci. Erinas delikātais stāvoklis vairs nav noslēpjams, jau pavisam drīz viņi būs jaunie vecāki.

Harija Potera lomas atveidotājs manīts Ņujorkas ielās kopā ar mīļoto Erinu. Atpazinuši populāro pāri, paparaci nelaida garām izdevību viņus nofotografēt. Daniels bija ģērbies ērti un ikdienišķi, savam koptēlam piešķirot nedaudz košu krāsu, pateicoties spilgtās adītās cepures izvēlei.

Daniels Redklifs ar draudzeni Erinu Dārku gaida pirmdzimto

gallery icon

Taču nedalītu paparaci uzmanība piesaistījusi Erina. Aktrise bija ģērbusies mētelī un treniņtērpā, kas nespēja noslēpt viņas apaļīgo vēderiņu. Pārim tuvi cilvēki apstiprinājuši, ka jau pavisam drīz abu aktieru dzīvēs gaidāmas lielas un patīkamas pārmaiņas.

Daniels Redklifs ar draudzeni Erinu Dārku apmeklē „Tony” balvu ceremoniju

Daniels Redklifs un Erina Dārka, apmeklējot „Tony” balvu vakaru Ņujorkā. Šī ir pirmā reize, kad aktieris ņēmis draudzeni līdzi uz ...

gallery icon

“Daniels un Erina ir laimīgāki nekā jebkad agrāk. Viņi ir neticami satraukti un nevar vien sagaidīt, kad kļūs par trīs cilvēku ģimeni. Viņi tikai nesen pastāstījuši saviem tuviniekiem un draugiem. Šis ir pārsteidzošs laiks!” – izdevums “The Mirror” citē kāda anonīma informācijas avota teikto.

"Harija Potera" zvaigzne, aktieris Daniels Redklifs, ar draudzeni Erinu Dārku

gallery icon

Vēl kāds Redklifam tuvs avots uzsvēris, ka aktieris ar nepacietību gaidot sava pirmdzimtā piedzimšanu. “Viņu attiecības ar Erinu ir brīnišķīgas. Visi, kas viņus pazīst, ir pārliecināti, ka viņi būs fantastiski vecāki. Viņi neatklāja priecīgos jaunumus līdz pat brīdim, kad kļuva neiespējami noslēpt Erinas vēderu,” intervijā izdevumama “The Sun” pastāstījis kāds iekšējais informācijas avots.

Harija Potera aktieriem bērnība beigusies

gallery icon

Daniels Redklifs un Erina Dārka ir kopā jau vairāk nekā 10 gadus. Viņi iepazinās filmas “Kill Your Darlings” uzņemšanas laikā 2012. gadā.

Svētdien, 26. martā, telekanālam CNN ziņu par gaidāmo mazuli apstiprinājis arī Redklifa pārstāvis Skots Boute.

Daniels Redklifs filmā „Kill Your Darlings”

gallery icon