Šakiras mamma steidzami nogādāta slimnīcā. Zināma arī diagnoze
Dziedātāja Šakira ar mammu Nidiju Ripolu.
Slavenības
2023. gada 24. marts, 16:45

Šakiras mamma steidzami nogādāta slimnīcā. Zināma arī diagnoze

Jauns.lv

Šakira pat nav spējusi lāgā atgūties pēc šķiršanās no savu dēlu tēva Žerāra Pikē, kad viņas ģimeni piemeklējis jauns trieciens. 46 gadus vecās dziedātājas mātei radušās nopietnas veselības problēmas - Nidija Ripola nogādāta slimnīcā Barselonā.

Šakiras mamma steidzami nogādāta slimnīcā ar aizdomām par insultu. Ārsti veikuši rūpīgu izmeklēšanu un atklājuši, ka pacientes smadzenes nav skartas, viņas vājums saistīts ar citu veselības problēmu.

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon

Pēc ģimenes draugu stāstītā, Šakiras mammai kājas vēnās konstatēts asins receklis jeb trombs. Tagad Nidijas dzīvībai briesmas vairs nedraud. Viņa atrodas mediķu uzraudzībā un drīzumā varēs atgriezties mājās, vēsta portāls “Daily Mail”, atsaucoties uz telekompānijas “Telemundo” sniegto informāciju.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

Pēc šķiršanās no Žerāra Pikē popzvaigzne plānoja pamest Spāniju un kopā ar dēliem pārcelties uz dzīvi Maiami, ASV. Prombraukšana aizkavējās, jo pērn slimnīcas gultā bija nonācis Šakiras tēvs. Pirms mammas pēkšņajām veselības problēmām un ievietošanas slimnīcā dziedātāja bija nobriedusi pamest Spāniju šā gada aprīļa sākumā. Pagaidām nav zināms, vai “Grammy” balvas laureāte no jauna mainīs savus plānus.

Hita “Hips Don't Lie” izpildītāja iecerējusi sākt jaunu dzīvi Floridā. Šakira un Žerārs Pikē atrisinājuši visus ar bērnu aizbildniecību saistītos jautājumus un pērn decembrī parakstījuši vienošanos, kas to apstiprina.

Nidija Ripola ievietota slimnīcā īsi pēc tam, kad Šakira manīta veikalā ar asarām acīs. Daudzi uzskata, ka dziedātāja aizvien sāpīgi piedzīvo šķiršanos ar savu mīļoto vīrieti.

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon

Šakira nespēj aizmirst par bijušā partnera neuzticību un ne reizi vien savās dziesmās izsmējusi Pikē un viņa jauno draudzeni Klāru Čia Marti. Taču pašu futbolistu nemulsina planētas nīstākā krāpnieka reputācija. Sportists sevi uzskata par laimīgu cilvēku un satraucas par savu bērnu labklājību.

Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti 2022. gada septembrī Parīzē

gallery icon