Slavenības
2023. gada 21. marts, 19:17

Gvineta Paltrova stājas tiesas priekšā par slēpotāja traumēšanu un atstāšanu bez palīdzības

Jauns.lv

Oskarotā aktrise Gvineta Paltrova stāsies tiesas priekšā par 2016. gada negadījumu, kad ASV Jūtas štata slēpošanas kūrorta trasē notrieca un smagi ievainoja pensionāru. Tiesas process sācies otrdien. Paredzams, ka ilgs astoņas dienas, un Paltrova tajā sniegs liecību.

76 gadus vecais Terijs Sandersons vēlas piedzīt 300 000 dolāru (278,4 tūkstoši eiro) par gūto kaitējumu, pēc tiesneša lēmuma samazinot summu no sākotnēji prasītā 3,1 miljona dolāru (2,88 miljoni eiro).

Sandersons apgalvoja, ka Paltrova zaudēja kontroli, slēpojot no kalna Jūtas štata Dīrvelijā, un viņā ietriecās. Sadursmes rezultātā viņš zaudēja samaņu, guva smadzeņu traumu, četras lauztas ribas un citus nopietnus ievainojumus.

Viņš apgalvoja, ka pēc sadursmes Paltrova piecēlusies un aizslēpojusi prom, atstājot viņu apdullušu un smagi ievainotu guļam sniegā. Prasībā apgalvots, ka Paltrovas slēpošanas instruktors redzēja avāriju, pat nemēģināja cietušajam palīdzēt, bet vēlāk apsūdzējis pašu Sandersonu sadursmes izraisīšanā, “lai ar nepatiesu ziņojumu aizsargātu savu klientu”.

Sandersons apgalvoja, ka tiesas prasības sagatavošanai viņam vajadzēja trīs gadus, jo traumu rezultātā bija smagi iedragāta veselība, kā arī radās problēmas ar advokātiem. Vēlāk Paltrova iesniedza tiesā pretprasību, apgalvojot, ka tas bija Sandersons, kurš viņai uztriecies, nodarot vieglus savainojumus, un uzreiz atvainojies.

Gvineta Paltrova ar meitu Eplu dodas uz “Goop” veikalu Ņujorkā

gallery icon

Gvineta Paltrova un Bens Afleks dzīvē un uz ekrāniem

gallery icon

Gvineta Paltrova un Breds Pits

gallery icon