Sērijas "Teātra mūzika" koncerts ar Valmieras teātra aktieru dalību

2023. gada 17. martā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, notika sērijas "Teātra mūzika" koncerts ar Valmieras teātra aktieru dalību.

gallery icon
Mūzika
2023. gada 21. marts, 16:22

FOTO: Valmieras teātra aktieri priecē ar muzikālu uzstāšanos Dzintaru koncertzālē

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē, 17. martā, Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, notika sērijas "Teātra mūzika" koncerts ar Valmieras teātra aktieru dalību.

Koncertsērijā "Teātra mūzika" skan populārā mūzika no klausītāju iemīļotām teātra izrādēm un mūzikliem. Ojārs Rubenis mājīgā atmosfērā sarunājas ar aktieriem, komponistiem un muzikālas daļas vadītājiem par teātri un mūziku. Klausītājiem salonmūzikas gaisotnē ir iespēja uzzināt vairāk par teātru vēsturi, aktieru darbu un izrāžu tapšanas gaitu.

Valmieras teātri koncertā pārstāvēja aktieri Elīna Vāne, Dace Everss, Ieva Estere Barkāne, Ģirts Rāviņš, Aksels Aizkalns, viesis bija Daumants Kalniņš, tāpat uz skatuves savējos pieskatīja Valmieras Drāmas teātra direktore Evita Ašeradena.

22. aprīlī "Teātra mūzikas" koncerts būs veltīts Liepājas teātrim. Piedalīsies aktieri Inese Kučinska-Laukšteina, Everita Pjata-Gertnere, Karīna Tatarinova, Agnese Jēkabsone-Ozoliņa, Agnija Dreimane, Edgars Pujāts, Sandis Pēcis, Armands Kaušelis, Viktors Ellers, Hugo Puriņš, Valts Skuja, mūziķi Normunds Kalniņš, Māris Zīlmanis, Raitis Eleris, Miks Akots. Koncertā varēs dzirdēt fragmentus no tādām izrādēm kā ‘‘Kaupēn, mans mīļais’’, ‘‘Pūt, vējiņi’’, ‘‘Piafa’’, ‘‘Agrā rūsa’’, ‘‘Princis un ubaga zēns’’, kurām mūziku rakstījuši Jānis Lūsēns, Kārlis Lācis, Imants Kalniņš un citi komponisti.