TV
2023. gada 20. marts, 14:14

Brāļus Auzānus ceļojuma laikā apzog pērtiķi

Jauns.lv

Jaunais kanāla "360TV" ceļojuma šovs "Zemīt, paveries!" devies otrajā braucienā ar jauniem dalībniekiem - brāļiem Jāni un Ati Auzāniem un influenceri, uzņēmēju Katrīnu Saulieti, kura savā komandā aicinājusi draudzeni Elīnu.

Dāmas jau pirmajā dienā kārtīgi iztukšoja brāļu maciņu, bet otrajā dienā brāļi ar uzdevumu palīdzību patērēja dāmu budžetu. Jaunākajā šova sērijā Auzāni ir devušies uz Gibraltāru, kur viņi... tika apzagti.

Uz slaveno Gibraltāru brāļi devās ar kalnu vagoniņu. Vietēji jau laicīgi tūristus bija pabrīdinājuši par maziem zaglēniem kalna galā, taču dalībnieki to neuztvēra nopietni. Un velti! Tiklīdz abi izkāpa no vagona, zagļi bija klāt. Vērts pieminēt, ka neģēļi bija vietējie pērtiķi, kuri nedomājot ne mirkli, ātri vien no Ata somas sāk vilkt ārā pārtiku.

foto: Ekrānuzņēmums
Jānis smejoties saka: “Nevarēju saprast, ko man glābt - raut nost pērtiķi no brāļa vai brāli no pērtiķa!”

Jānis smejoties saka: “Nevarēju saprast, ko man glābt - raut nost pērtiķi no brāļa vai brāli no pērtiķa!”

Šīs dienas laikā brāļi ne vien zaudēja naudu no budžeta par biļetēm uz Gibraltāru, bet arī savus pārtikas krājumus. Vai šāds zaudējums ietekmēs brāļu cīņu par uzvaru? Skaties šovu “Zemīt, paveries!” katru sestdienu pulksten 20.30, kanālā "360TV".