"Lielās mūzikas balvas" pasniegšanas ceremonija 2023. gadā

"Lielās mūzikas balvas" pasniegšanas ceremonijā uzvaras laurus kategorijā "Gada koncerts" plūca "Čudara Trio", ko veido ģitārists Matīss Čudars, basists Edvīns ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 26. marts, 05:27

Jaunlaulātie Anna un Miķelis Fišeri aizvien pieņem apsveikumus

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Talantīgā un skaistā komponiste Anna Fišere (34) šoziem citu aiz citas saņem apbalvojumus par operu "Vēsā", kas tika izrādīta Valmieras vasaras teātra festivālā pērn vasarā, kad māksliniece visiem vēl bija zināma ar savu pirmslaulības uzvārdu - kā Anna Ķirse.

"Lielajā mūzikas balvā" komponiste plūca laurus un ieguva statueti kategorijā "Gada uzvedums". Uz ceremoniju Anna Fišere ieradās vīra "Purvīša balvas" laureāta mākslinieka un scenogrāfa Miķeļa Fišera (52) pavadībā.

Abi apprecējās pērn rudenī, dažus mēnešus pēc tam, kad Miķelis bija oficiāli šķīris laulību ar iepriekšējo sievu – režisori un aktrisi Ingu Tropu. Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", apmeklējot "Lielās mūzikas balvas" ceremoniju, daudzi Annas un Miķeļa sastaptie kolēģi un paziņas pāri ne tikai sveica ar komponistes saņemto apbalvojumu, bet arī izteica suminājumus ar ģimenes nodibināšanu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Uz ceremoniju Anna Fišere ieradās vīra "Purvīša balvas" laureāta mākslinieka un scenogrāfa Miķeļa Fišera pavadībā.