foto: Sputnik/Scanpix
Pazīstamais krievu aktieris Nazarovs liek noprast par Nagijeva attieksmi pret Krievijas sākto karu Ukrainā
Dmitrijs Nagijevs.
Slavenības
2023. gada 16. marts, 23:16

Pazīstamais krievu aktieris Nazarovs liek noprast par Nagijeva attieksmi pret Krievijas sākto karu Ukrainā

Jauns.lv

Krievu aktieris Dmitrijs Nazarovs nejauši atklājis sava seriāla "Virtuve" kolēģa Dmitrija Nagijeva attieksmi pret pilna apjoma karu Ukrainā. Viņš norādīja, ka komunicē ar mākslinieku.

Nazarovs intervijā "Saki Gordejevai" pastāstīja, ka viņam nav nekādu konfliktu ar Nagijevu. Viņi sazinās pat pēc tam, kad aktieris atlaists no teātra. Nazarovs izteicās pret pilna mēroga karu, kā dēļ viņš zaudēja darbu.

Uz žurnālistes jautājumu, kāda ir Nagijeva nostāja attiecībā uz radušos situāciju, aktieris mēģināja atbildēt izvairīgi. Tomēr viņš tik un tā atklāja sava kolēģa attieksmi pret pilna mēroga karu.

Nazarovs norādīja, ka pašlaik viņu atbalsta tikai divi cilvēki, ar kuriem viņš filmējies seriālā "Virtuve". Viņš sacīja, ka nenosauks viņu vārdus, taču kļuva skaidrs, ka starp šiem cilvēkiem ir arī Nagijevs. Pats Nazarovs taču pastāstīja par saskarsmi ar viņu.

"Es neteikšu, kurš. Lai nepakļautu viņu dusmām. Visi pie sevis visu zina, un es tagad par viņiem visu zinu. Bija cilvēki, ar kuriem regulāri sarakstījās, apmainījās... Viņi ir dzīvi, viņi baidās. Es skaidri zinu, ka viņiem ir mana nostāja, mūsu nostāja, bet viņi baidās."

Dmitrijs Nagijevs pret karu neiestājās atklāti. Tomēr nesen mākslinieks atteicās vadīt Krievijas "Muz-TV" balvu, ar ko deva mājienu par savu nostāju un pamatīgi saniknoja Krievijas iedzīvotājus, vēsta UNIAN.