foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
"Nenovecojoša skaistule". 60 gadu vecā Demija Mūra parāda figūru mini kleitā
Demija Mūra.
Slavenības
2023. gada 16. marts, 06:47

"Nenovecojoša skaistule". 60 gadu vecā Demija Mūra parāda figūru mini kleitā

Jauns.lv

Aktrise Demija Mūra, kam novembrī apritēja 60 gadu, publiskojusi fotogrāfiju, kurai pozē, ģērbusies melnā mini kleitā ar košām aplikācijām.

Aktrise matus bija iztaisnojusi un izvēlējusies vieglu, dabisku grimu. Fani apbrīnoja Demijas Mūras nevainojamo figūru: “Skaistas kājas”, “Joprojām lieliska”, “Nenovecojoša skaistule”.

Brūss Villiss laulībā ar Demiju Mūru nodzīvoja no 1987. līdz 2000. gadam. Bijušajiem dzīvesbiedriem ir trīs kopīgas meitas: 34 gadus vecā Rūmera, 31 gadu vecā Skauta un 29 gadus vecā Talula.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon

2009. gadā aktieris apprecējās ar Emmu Hemingu, kura ir 23 gadus jaunāka par viņu. 2012. gadā viņiem piedzima meita Meibela, bet 2014. gadā pasaulē nāca Evelīna. Neraugoties uz šķiršanos, Villiss un Mūra saglabājuši ļoti sirsnīgas un draudzīgas attiecības.

Demija Mūra jaunībā

gallery icon

2022. gada martā Brūsam Villisam diagnosticēja afāziju. Savukārt šā gada februārī kļuva zināms, ka aktieris slimo ar frontotemporālo demenci. Cīnīties ar saslimšanu Brūsam Villisam palīdz viņa ģimene – dzīvesbiedre Emma Heminga un abu kopīgās meitas Meibela un Evelīna. Aktieri atbalsta arī bērni no iepriekšējās laulības ar Demiju Mūru – Rūmera, Skauta un Talula.

Nesen plašsaziņas līdzekļos parādījās ziņa, ka Demija Mūra pārcēlusies uz smagi slimā Brūsa Villisa māju, lai palīdzētu aktiera pašreizējai dzīvesbiedrei viņu kopt. Taču Emma Heminga šīs runas kategoriski noliegusi. Lai gan Demijai Mūrai patiešām ir labas attiecības ar Brūsa jauno ģimeni, viņa nekur nesot pārcēlusies.

Demija Mūra Mūsdienu mākslas muzejā Losandželosā

Apmeklējot gadskārtējo pasākumu Mūsdienu mākslas muzejā Losandželosā, aktrise Demija Mūra bija tērpusies „Gucci” mini kleitā un „Gucci” kurpēs.

gallery icon