FOTO. "Oskara" balvu vakarā dominē baltais tonis, bet netrūkst arī krāsu un oriģinalitātes vīriešu apģērbos
Nikola Kidmena, Rūnija Mara, Mišela Viljamsa un Honga Čau.
Sarkanais paklājs
2023. gada 13. marts, 14:45

FOTO. "Oskara" balvu vakarā dominē baltais tonis, bet netrūkst arī krāsu un oriģinalitātes vīriešu apģērbos

Jauns.lv

Svētdienas, 12. marta, vakarā aizvadīta "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā godināti paši labākie kinematogrāfijā, bet pirms tam aktieri un citas šovbiznesa slavenības demonstrēja labākos no labākajiem tērpiem uz sarkanā paklāja. Šogad gan tas pirmo reizi vēsturē bija šampanieša krāsā! Daudzas zvaigznes izvēlējušās tērpu dizainu, kas apvieno klasiku ar mūsdienu elementiem, kā rezultātā koptēls šķita pazīstams (glamūrīgs un mirdzošs), taču tajā pašā laikā bija pilnīgi svaigs.

Šī gada ceremonijā par vakara galveno krāsu kļuva baltā. Vairākas zvaigznes bija izvēlējušās tērpus, kas nedaudz atgādina līgavu krāšņo un trauslo tēlu.

Labāk ģērbtās slavenības “Oskara 2023” balvu vakarā

gallery icon
25

Labākās aktrises kategorijā nominētā Mišela Viljamsa žilbināja modes nama “Chanel” tērpā no augstās modes kolekcijas. Viņas kleitu papildināja caurspīdīgs grezns apmetnis.

foto: Jen Lowery / SplashNews.com/ Vida Press
Mišela Viljamsa “Chanel” tērpā.

Kolēģe nominante Mišela Jeo bija izvēlējusies spalvām rotātu “Dior” kleitu. Rūnija Mara bija ģērbusies empīra laika baltā “vintage” kleitā ar paaugstinātu vidukļa līniju, ko darinājis modes nams “Alexander McQueen”. Šis tērps ir no dizainera slavenās 2008. gada rudens kolekcijas “Meitene, kas dzīvoja kokā” (“The Girl Who Lived in a Tree”).

foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Rūnija Mara “Alexander McQueen” vintage tērpā.

Tas gan nenozīmē, ka vakarā nebija košu un piesātinātu krāsu. Keita Blanšeta uz ceremoniju ieradās modes nama “Louis Vuitton” tērpā ar tirkīza zilu augšdaļu un melniem svārkiem ar tresi. Honga Čau bija izvēlējusies maigi rozā “Prada” tērpu, kas papildināts ar melnu fliteriem rotātu velci. Aktrise Kerija Kondona ienesa saules starus ar savu dzelteno “Versace” tērpu bez lencītēm.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Keita Blanšeta “Louis Vuitton” tērpā.

Savukārt vīrieši šajā vakarā dažādos smalkos veidos eksperimentēja ar uzvalku. Ostins Batlers bija izvēlējies melnu “Saint Laurent” smokingu, ko papildinājis ar lakādas zābakiem ar nelielu papēdi, kas ir modernāka versija klasiskajām balles kurpēm. Zviedru komponista Ludviga Goransona klasiska griezuma uzvalks bija papildināts ar rozā izšūtiem ziediem. Minimāls papildinājums, bet pietiekams, lai izceltos uz citu fona.

foto: Jen Lowery / SplashNews.com/ Vida Press
Ostins Batlers “Saint Laurent” tērpā.

Piedāvājam ieskatu labāk ģērbto slavenību rindās 2023. gada “Oskara” balvu vakarā. Kurš ir tavs favorīts?