TV
2023. gada 10. marts, 10:33

VIDEO: šovā "Mīla kemperī" Yana Bruk pikta par mīļotā izdarībām striptīzklubā

Jauns.lv

Iepazīšanās šovā "Mīla kemperī" ar katru jaunu sēriju dalībnieki kameru priekšā kļūst brīvāki un atļaujas vairāk. Šova kaislīgākais pāris ir digitālā satura veidotāja Yana Bruk un armijnieks Dāvids Krūmiņš, taču uzplaiksnī pirmās nesaskaņas, jo Dāvids mīļotajai nebija pateicis, ka ar pārējiem šova stiprā dzimuma pārstāvjiem devies uz strptīzklubu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šovā “Mīla kemperī” pienācis kārtējais rīts, taču dalībnieku starpā manāma tāda lielāka kņada, jo izrādās, puiši iepriekšējā vakarā devušies uz kādu no Hamburgas striptīzklubiem, nepasakot to savām meitenēm. Jana un Dāvids pagājušajā nedēļa baudīja kaislīgu nakti kopā, taču šis gadījums, kad Dāvids nepasaka Janai par savām nakts izklaidēm, liek meitenei pamatīgi satraukties.

“Es esmu dusmīga, viņš gribēja no manis noslēpt šo faktu. Mēs vēl neesam runājuši par šo, jo viņš domā, ka es nezinu. Es viņu gaidīju visu nakti, bet viņš tusēja striptīzklubā!” tā par sava "šova vīrieša" izdarībām pikta ir Jana.

foto: Ekrānuzņēmums
Piktā Bruk.

Viņa saka - pirmajā tikšanās reizē Dāvids esot teicis, ka vienmēr atbild par saviem vārdiem, bet šis notikums Janai nu liek apšaubīt teiktā patiesumu.

Šova "Mīla kemperī" otrās sezonas dalībnieki

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu. Seši puiši un piecas meitenes ir ...

gallery icon
23

Vai mīlnieku starpā ir plaisa? Un kas notiks pēc Janas sarunas ar Dāvidu? Kaislību pilnais šovs “Mīla kemperī” skatāms katru ceturtdienu pulksten 21, kanālā "STV Pirmā!", bet pikantākas sērijas lūko izklaides platformā "Tet TV+!".