foto: Vida Press
Brūsa Villisa sieva vērsusies pie speciālista demences ārstēšanā
Brūss Villiss un Emma Heminga 2019. gadā.
Slavenības
2023. gada 4. marts, 07:13

Brūsa Villisa sieva vērsusies pie speciālista demences ārstēšanā

Jauns.lv

67 gadus vecajam Brūsam Vilisam nesen tika diagnosticēta frontotemporālā demence. Šī ir reta slimība, kas ietekmē spēju runāt un saprast valodu. Filmas "Cietais rieksts" zvaigzne pašlaik saņem vislabāko medicīnisko aprūpi, par ko gādā viņa sieva Emma Heminga. Viņa darbā nolīgusi demences speciālisti Tīpu Snovu. Villisa laulātā draudzene jau ir padalījusies ar dažiem panākumiem, ko viņiem visiem kopā ir izdevies sasniegt.

“Esmu pateicīga, ka man bija iespēja sadarboties ar Tīpu Snovu, kura palīdzēja papildināt manu demences ārstēšanas rīku klāstu. Viņa ir mīloša, līdzjūtīga un pieredzējusi līdere šajā jomā, kuru vada ar patiesu līdzjūtību. Viņa ir dāvana,” pastāstījusi Emma.

Tīpa Snova ir pazīstama visā pasaulē ar saviem panākumiem pacientu un viņu ģimeņu aprūpē. Speciāliste slavē Brūsa Villisa sievu par viņas izrādītajām rūpēm. Pēc ergoterapeites teiktā, Emma paveikusi lielisku darbu, lai sniegtu pareizu atbalstu Brūsam. Viņa spējas ir mainījušās un ļāvušas aktierim turpināt dzīvot labi.

“Frontotemporālā demence nekad nav viegla. Bet ar pareizu programmēšanu un atbalstu dzīve var turpināties. Apsveicam Emmu un visu viņas ģimeni par ļoti, ļoti smago darbu un pašaizliedzību. Tas tiešām ir brīnišķīgi!” slavē Tīpa Snova.

Brūss Villiss ar sievu Emmu labdarības pasākumā Ņujorkā

Brūss Villiss un Emma Heminga ir precēti kopš 2009. gada un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon

Daudzi Emmas soctīklu sekotāji norādījuši, ka informācija, ko viņi uzzinājuši no Tīpas Snovas un viņas pozitīvās pieejas aprūpei, arī viņiem ir palīdzējusi.

Emmai un Brūsam ir divas meitas: 10 gadus vecā Meibela un 8 gadus vecā Evelīna. Villisam ir vēl trīs meitas no viņa pirmās laulības ar aktrisi Demiju Mūru. Viņi visi pirms gada paziņoja, ka aktieris pārtrauc karjeru slimības dēļ. Toreiz “Emmy” balvas ieguvējam tika konstatēta afāzija, kas ietekmē viņa kognitīvās spējas.

Brūss Villiss un viņa ģimene

gallery icon

Savukārt šā gada februārī Brūsa tuvinieki paziņoja, ka aktiera stāvoklis progresē, kā arī nosauca jauno diagnozi. “Kaut arī tas ir sāpīgi, beidzot saņemt skaidru diagnozi – tas ir atvieglojums,” bija teikts paziņojumā.

Brūss Villiss kaislīgi skūpsta sievu pirmizrādes vakarā

gallery icon